Sāk izskatīt Maikla Džeksona ģimenes prasību par 40 miljardiem dolāru (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Losandželosas tiesa otrdien sāka izskatīt popzvaigznes Maikla Džeksona ģimenes prasību pret dziedātāja koncerta rīkotājiem, kas apsūdzēti Džeksona nāves izraisīšanā aiz nevērības.

Džeksona ģimene pieprasa 40 miljardus ASV dolāru (21,7 miljardus latu) no dziedātāja koncertu rīkotājiem «AEG Live», jo tie neesot likušies zinis par Džeksona veselības problēmām.

Maikla Džeksona māte Ketrina Džeksone apsūdz «AEG Live» nolaidībā, noalgojot ārstu Konrādu Mariju, ko notiesāja par popzvaigznes netīšu nonāvēšanu.

Džeksons nomira 50 gadu vecumā 2009.gadā no vairāku spēcīgu medikamentu lietošanas, neilgi pirms plānotās «This Is It» turnejas.

Kā liecina tiesā iesniegtie dokumenti, Džeksona trīs bērniem pienākoties seši miljardi dolāru (3,3 miljardi latu), ko viņi būtu ieguvuši no atgriešanās koncertturnejas, un vēl 31 miljards dolāru (16,8 miljardi latu), ar ko segt citus zaudējumus.

Lai arī Džeksona ģimenes nosauktā summa izklausās pārspīlēta, savas nāves brīdī Džeksons tomēr bija lielākā popmūzikas zvaigzne pasaulē. Viņa «This Is It» turneja būtu nopelnījusi miljonus, un ar nākotnē izdotajiem albumiem un koncertiem viņš būtu varējis iekasēt miljardus.

«AEG Live» gan prasību sauc par pārsteidzīgu un norāda, ka Džeksona slavu esot iedragājušas baumas par bērnu seksuālu izmantošanu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu