Aprīļa beigās izsolīs «Latvijas Krājbankas» meitasuzņēmumu nekustamos īpašumus (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Aprīļa beigās paredzēts izsolīt likvidējamās AS «Latvijas Krājbanka» meitasuzņēmumiem SIA «Krājinvestīcijas» un SIA «LKB Property» piederošus nekustamos īpašumus, liecina publicētie paziņojumi par izsolēm.

24.aprīlī paredzēts izsolīt «Krājinvestīcijām» piederošu nekustamo īpašumu Daugavpilī, Rīgas ielā 71/73. Īpašumu veido zemesgabals ar kopējo platību 1034 kvadrātmetri un uz tā esošā dzīvojamā māja. Lietošanas tiesības nostiprinātas uz ēkas pirmajiem diviem stāviem un bēniņiem, neieskaitot kāpņu telpas. Īpašuma izsoles sākumcena ir 96 750 lati, kas nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli (PVN).

Tāpat 24.aprīlī paredzēts izsolīt «LKB Property» piederošu nekustamo īpašumu Jūrmalā, Strēlnieku prospektā 11. Īpašumu veido zemesgabals ar kopējo platību 1109 kvadrātmetri un uz tā esošā pamatceltne. Īpašuma izsoles sākumcena ir 210 000 latu, kas nav apliekama ar PVN.

24.aprīlī paredzēts izsolīt arī «LKB Property» piederošu nekustamo īpašumu Daugavpilī, Parādes ielā 17-1a. Īpašumu veido neapdzīvojama telpa un kopīpašuma domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas un zemesgabala. Īpašuma izsoles sākumcena ir 83 250 lati, kas nav apliekama ar PVN.

24.aprīlī paredzēts izsolīt arī «LKB Property» piederošu nekustamo īpašumu Daugavpilī, Smilšu ielā 107. Īpašumu veido zemesgabals ar kopējo platību 432 kvadrātmetri un uz tā esoša vienstāva ķieģeļu-mūra ēka. Īpašuma izsoles sākumcena ir 17 250 lati, kas nav apliekama ar PVN.

24.aprīlī paredzēts izsolīt «LKB Property» piederošu savstarpēji saistītu nekustamo īpašumu lietu kopību Bauskā, Dārza ielā 14A. Īpašumu veido biroju ēka (lietošanas tiesības nostiprinātas uz nedzīvojamām telpām ar kopējo platību 1082,6 kvadrātmetri) un domājamām daļām no īpašuma Bauskā, Dārza ielā 14B - zemesgabala ar kopējo platību 0,4178 hektāri. Īpašuma izsoles sākumcena ir 68 000 latu, kas nav apliekama ar PVN.

Savukārt 26.aprīlī paredzēts izsolīt «Krājinvestīcijām» piederošu nekustamo īpašumu Jūrmalā, Jomas ielā 19. Īpašumu veido zemesgabals ar kopējo platību 1315 kvadrātmetri un uz tā esošās divas dzīvojamās ēkas un trīs palīgceltnes. Īpašuma izsoles sākumcena ir 315 000 latu, kas nav apliekama ar PVN.

26.aprīlī paredzēts izsolīt arī «Krājinvestīcijām» piederošu nekustamo īpašumu Rīgā, Krišjāņa Barona ielā 95A-1. Īpašumu veido neapdzīvojama telpa ar kopējo platību 60,8 kvadrātmetri un pie īpašuma piederošas domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas, zemes un palīgēkām. Īpašuma izsoles sākumcena ir 18 750 lati, kas nav apliekama ar PVN.

26.aprīlī paredzēts izsolīt «Krājinvestīcijām» piederošu pusi domājamās daļas no nekustamā īpašuma Rīgā, Ezermalas ielā 22. Īpašumu veido zemesgabals ar kopējo platību 5376 kvadrātmetri - lietošanas tiesības nostiprinātas uz zemesgabala daļu «B» ar kopējo platību 2692 kvadrātmetri. Īpašuma izsoles sākumcena ir 144 750 lati, kas nav apliekama ar PVN.

Savukārt 29.aprīlī paredzēts izsolīt «Krājinvestīcijām» piederošu nekustamo īpašumu Alūksnes novadā, Jaunalūksnes pagastā, Kolberģī, «Airītēs». Īpašumu veido zemesgabals ar kopējo platību 2399 kvadrātmetri un uz tā esošās ēdnīcas ēkas ar lieveni un divām palīgceltnēm. Īpašuma izsoles sākumcena ir 18 000 latu, kas nav apliekama ar PVN.

Tāpat 29.aprīlī paredzēts izsolīt «Krājinvestīcijām» piederošu pusi domājamās daļas no nekustamā īpašuma Jūrmalā, Rītupes ielā 6. Īpašumu veido zemesgabals ar kopējo platību 2733 kvadrātmetri un uz tā esošās divas dzīvojamo māju jaunbūves - lietošanas tiesības nostiprinātas uz zemesgabala daļu ar kopējo platību 1367 kvadrātmetri un uz tā esošu dzīvojamo ēku un palīgceltni. Īpašuma izsoles sākumcena ir 52 500 lati, augstākā izsolē nosolītā cena ir apliekama ar PVN.

29.aprīlī paredzēts izsolīt «Krājinvestīcijām» piederošu nekustamo īpašumu Olaines novadā, Olaines pagastā, «Dzelzkalnos». Īpašumu veido zemesgabals ar kopējo platību 2,27 hektāri. Īpašuma izsoles sākumcena ir 1500 lati, kas nav apliekama ar PVN.

Tāpat 29.aprīlī paredzēts izsolīt «LKB Property» piederošu nekustamo īpašumu Ogrē, Pērses ielā 4. Īpašumu veido zemesgabals ar kopējo platību 1615 kvadrātmetri un uz tā esošā divstāvu administratīvā ēka. Īpašuma izsoles sākumcena ir 103 000 latu, kas nav apliekama ar PVN.

29.aprīlī paredzēts izsolīt arī «LKB Property» piederošu pusi domājamās daļas no nekustamā īpašuma Talsos, Kareivju ielā 8. Īpašumu veido zemesgabals ar kopējo platību 625 kvadrātmetri un uz tā esošā divstāvu mūra ēka (lietošanā ēkas pirmais stāvs ar kopējo platību 143,3 kvadrātmetri). Īpašuma izsoles sākumcena ir 24 000 latu, kas nav apliekama ar PVN.

29.aprīlī paredzēts izsolīt arī «LKB Property» piederošu nekustamo īpašumu Alūksnē, Uzvaras ielā 1. Īpašumu veido zemesgabals ar kopējo platību 2385 kvadrātmetri un uz tā esošais mājīpašums, ko veido administratīvā ēka ar pagrabu un piebūvi un saimniecības ēka. Īpašuma izsoles sākumcena ir 91 000 latu, kas nav apliekama ar PVN.

29.aprīlī paredzēts izsolīt arī «LKB Property» piederošu nekustamo īpašumu Tukumā, Pasta ielā 21-057. Īpašumu veido neapdzīvojama telpa ar kopējo platību 152 kvadrātmetri un kopīpašuma domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas. Īpašuma izsoles sākumcena ir 26 250 lati, kas nav apliekama ar PVN.

Savukārt 30.aprīlī paredzēts izsolīt «Krājinvestīcijām» piederošu nekustamo īpašumu Liepājā, Matīsa Gūtmaņa ielā 10A-10/12. Īpašumu veido dzīvoklis ar kopējo platību 32,7 kvadrātmetri un kopīpašuma domājamās daļas no daudzdzīvokļu ēkas, zemes un palīgēkas. Īpašuma izsoles sākumcena ir 1050 lati, kas nav apliekama ar PVN.

Tāpat 30.aprīlī paredzēts izsolīt «Krājinvestīcijām» piederošu nekustamo īpašumu Mērsraga novadā, Mērsraga pagastā, «Jomās». Īpašumu veido zemesgabals ar kopējo platību 0,53 hektāri. Īpašuma izsoles sākumcena ir 7500 lati, kas nav apliekama ar PVN.

30.aprīlī paredzēts izsolīt arī «Krājinvestīcijām» piederošu nekustamo īpašumu Talsos, 9.maija ielā 33. Īpašumu veido zemesgabals ar kopējo platību 1200 kvadrātmetri un uz tā esošā dzīvojamās mājas jaunbūve. Īpašuma izsoles sākumcena ir 26 625 lati, augstākā izsolē nosolītā cena ir apliekama ar PVN.

Tāpat 30.aprīlī paredzēts izsolīt «Krājinvestīcijām» piederošu pusi domājamās daļas no nekustamā īpašuma Jūrmalā, Kalnu ielā 29A. Īpašumu veido zemesgabals ar kopējo platību 1198 kvadrātmetri un uz tā esošās divas dzīvojamo māju jaunbūves - lietošanas tiesības nostiprinātas uz zemesgabala «A» daļu ar kopējo platību 600 kvadrātmetri un uz tā esošās dzīvojamās mājas jaunbūvi. Īpašuma izsoles sākumcena ir 74 250 lati, augstākā izsolē nosolītā cena ir apliekama ar PVN.

Izsoles notiks likvidējamās «Latvijas Krājbankas» telpās Rīgā, Jāņa Daliņa ielā 15.

Kā ziņots, Rīgas apgabaltiesa 2012.gada maijā nolēma sākt «Krājbankas» bankrotu. Bankrotu lūdza sākt «Krājbankas» administrators - revīzijas kompānija «KPMG Baltics» -, kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu