Madonna apciemo Malāviju, kur apšauba popkaralienes dāsnumu (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dziedātāja, kura adoptējusi divus bērnus no Malāvijas, apciemojusi nabadzīgo Āfrikas valsti. Dziedātāja šeit ieguldījusi ne mazums līdzekļu tomēr, dzirdama kritika no valsts varas.

2009. gadā Madonna bija iecerējusi uzbūvēt akadēmiju meitenēm. Viņa pat ieradās uz svinīgo lentes pārgriešanas ceremoniju. Taču 2011.gadā ieceri nācās atlikt, jo Madonnas labdarības organizācija «Raising Malawi» cieta finansiālas grūtības.

2012. gadā Madonna paziņoja, ka tik un tā plāno izbūvēt skolas Malāvijas bērniem, sadarbojoties ar bezpeļņas organizāciju «buildOn». Dziedātāja bija iecerējusi uzbūvēt desmit jaunas skolas nabadzīgajiem un neizglītotajiem.

Kaut labdarības organizācijas pārstāvis apgalvo, ka Madonna ziedojusi vairāk nekā 400 000 dolāru, Malāvijas varas pārstāvji pārmet, ka nav uzceltas desmit jaunas skolas - esot izveidotas 10 klašu telpas un tas arī viss. Varas pārstāvji arī neesot apmierināti ar Madonnas plānu maiņām - meiteņu akadēmijas vietā būvēt skolas - jo viņi gribētu, lai plāni tiktu veidoti kopīgi. Un šī vēlme attiecoties ne tikai uz Madonnu, bet uz visiem, kuri vēlas palīdzēt šai Āfrikas valstij.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu