Baldonieks: Dārziņam jādod laiks, lai «sevi savāktu» (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas hokeja valstsvienības ģenerālsekretārs Māris Baldonieks intervijā Latvijas Televīzijai svētdien atzina, ka drīzumā gaida uzbrucēja Laura Dārziņa ierašanos Rīgā.

Dārziņam aizvadītajā nedēļā noslēdzās KHL sezona, taču spēlētājam Krievijā jānokārto formalitātes.

«Laurim jānodod komandas piešķirtais dzīvoklis un jānokārto formalitātes ar klubu, bet nākamnedēļ viņš ieradīsies Rīgā un mēs sēdīsimies pie galda, nevis runāsim pa telefonu,» izteicās Baldonieks.

«Viņš ir noskaņots ļoti pozitīvi, bet viņam sezona bija sarežģīta no psiholoģiskā viedokļa un jādod laiks, lai «sevi savāktu». Viņš ir noguris no šīs milzīgās spriedzes, kura valdīja viņa pārstāvētajā komandā, bet mēs kopā atradīsim to pareizāko ceļu. Viņš ir gatavs piedalīties,» piebilda izlases pārstāvis.

Baldonieks izvairīgi runāja par traumēto spēlētāju iespēju pievienoties izlasei, sakot, ka jāstrādā ar tiem hokejistiem, kuri vēlas un spēj palīdzēt valstsvienībai.

«Mēs rēķināmies ar tiem, kuri ir veseli un grib spēlēt. Tikko kāds kļūst svārstīgs, sāk meklēt kaut kādas vainas, tiem ir jāārstējas vai arī jānodarbojas ar citiem pasākumiem, piemēram, rehabilitāciju. Mēs cenšamies strādāt ar tiem, kuri grib un ir veseli. Edgars [Masaļskis] sestdien bija uz ledus un kopā konstatējām, ka viņš jūtas labāk nekā pats bija domājis. Taču viņam piecas, sešas dienas ir jāiztiek bez ledus,» atbildēja Baldonieks.

«Mums ir jauna komanda un man patīk atdeve šajās spēlēs. Mēs veidojam jaunu kolektīvu salīdzinājumā ar komandu februārī. Komanda ir jauna, ar perspektīvu, pie tās ir jāstrādā un jāmeklē tie cilvēki, kuri ar savu gribasspēku vēlētos daudz ko paveikt un izdarīt,» teica Baldonieks, piebilstot, ka no šī sastāva uz pasaules čempionātu varētu doties 60-70% spēlētāju.

<span class="username js-action-profile-name">@<b>Apollo_sport</b></span>

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu