Spītējot laikapstākļiem, «Sieviešu skrējiena» dalībnieces dosies pirmajā āra treniņā (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Neraugoties uz ziemīgajiem laika apstākļiem, 9.aprīlī plkst. 19.00, Mežaparkā notiks pirmais «Sieviešu skrējiena» āra treniņš. Pulcēšanās uz treniņu - pie Rīgas Zooloģiskā dārza ieejas. Lai kopā sagatavotos 1.maija startam, āra treniņi turpmāk notiks katru otrdienu. Līdz šim skrējienam pieteikušās vairāk kā 1500 dalībnieces.

Koptreniņu vadīs pieredzējušais fitnesa treneris Ralfs Upmanis, kurš ir sagatavojis īpašu Sieviešu skrējiena treniņprogrammu. Treniņu mērķis ir sagatavot skrējiena dalībnieces gaidāmajam skrējienam pēc iespējas reālākiem sacensību dienas laikapstākļiem. Sportojot svaigā gaisā, šūnas tiek labāk apgādātas ar skābekli un paaugstinās treniņa efektivitāte. Arī nogurums, kas uzkrājies darba dienas laikā, daudz ātrāk var tikt pārvarēts, ja sportošana notiek ārpus telpām. Citām dāmām, savukārt, kolektīvais gars, vienojoties kopīgā skrējienā, kalpo par spēcīgu motivātoru pārvarēt savu spēju robežas.

Drosmīgajām īpašu pārsteigumu sarūpējuši «The Killers» koncerta organizatori «EM Concert». Katrā treniņā tiks izlozēta un paziņota viena laimīgā "Sieviešu skrējiena" dalībniece, kura iegūs 2 ielūgumus uz «The Killers» koncertu, kas notiks 26.jūnijā Mežaparkā. Lai piedalītos konkursā, jāpievienojas treniņam «Sieviešu skrējiena» «Facebook» kontā un jāapmeklē treniņš klātienē. Lai saņemtu balvu, treniņa dalībniecei jābūt klāt izlozes uzvarētājas paziņošanas brīdi.

Pirmajā āra koptreniņā piedalīsies arī Sieviešu skrējiena vēstneses, kuras skrējienam gatavojas jau no janvāra: modes blogere Agnese Kleina, TV seja Anna Rozīte, aktrises Dārta Danēviča un Jekaterina Frolova, raidījuma «Māmiņu klubs» vadītāja Kristīne Virsnīte, vieglatlēte Anita Kažemāka, sporta entuziaste Indra Muceniece un žurnāla «Shape» galvenā redaktore Gundega Bičevska.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu