Gimajevs: Znaroks varētu būt Krievijas izlases galvenais treneris (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas hokeja eksperts Sergejs Gimajevs uzskata, ka bijušais Latvijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks atbilst kritērijiem, lai stātos pie Krievijas valstsvienības stūres.

«Vispār nav skaidrs, kas notiks pēc olimpiskajām spēlēm. Patlaban visa valsts strādā, lai sagatavotos olimpiādei un daudz kas būs atkarīgs no tā, kā hokejisti nospēlēs,» laikraksts «Sovetskij Sport» citē Gimajevu.

«Pēc potenciāla un pieredzes darbā ar Latvijas izlasi un Maskavas «Dinamo» Znaroks ir pelnījis to vietu [Krievijas izlases trenera] un viņu varētu arī nozīmēt par galveno. Ja dienas kārītbā būtu šāds jautājums, tad viņš būtu pirmais kandidāts,» sacījis eksperts.

«Apollo» jau ziņoja, ka Maskavas «Dinamo» klubs, kuru trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, iekļuvis KHL Gagarina kausa izcīņas finālā un svētdien sērijā izvirzījās vadībā ar 1-0.

<span class="username js-action-profile-name">@<b>Apollo_sport</b></span>

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu