Cipulis: No zaudējumiem vienmēr var mācīties (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Tā kā Latvijas hokeja izlase pagaidām pārbaudes spēlēs cietusi zaudējumus, ir no kā mācīties, sarunā ar aģentūru LETA izteicās valstsvienības uzbrucējs Mārtiņš Cipulis.

Savā trešajā pārbaudes mačā, gatavojoties pasaules čempionātam, Latvija svētdien ar 1:2 piekāpās Zviedrijas valstsvienībai. Pirms tam izlase pagājušajā nedēļā divas reizes minimāli piekāpās arī Čehijai.

«Nevari būt ļoti apmierināts, ja spēles tiek zaudētas, tomēr visā visumā, ņemot vērā, ka tās ir pārbaudes spēles un sastāvs tiek katru dienu mainīts, ir, no kā mācīties,» pēc zaudējuma Zviedrijai atzina Cipulis. «Pagaidām pieļaujam daudz kļūdu, zaudējam ātrumā, bet ir, uz ko tiekties.»

«Vienmēr gribas uzvarēt, bet cerēsim, ka otrajā spēlē kaut kas mainīsies,» Cipulis izteicās, sagaidot pirmdien paredzēto atkārtoto cīņu ar Zviedriju. Runājot par sevi, uzbrucējs atzina, ka spēles garša viņam pēc sezonas nav zudusi. «Tikai jācīnās.»

«Vēl, gatavojoties pasaules čempionātam, ir daudz, pie kā piestrādāt. Mums vēl ir ļoti daudz laika,» uzsvēra Cipulis. «Tagad ir, no kā mācīties, - citreiz visas spēles uzvari, šķiet, ka viss forši, bet, kad pienāk īstās spēles, uzreiz situācija pagriežas citādāk.»

Latvijas un Zviedrijas otrais mačs «Arēnā Rīga» risināsies Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra ietvaros un sāksies plkst.19.30. To tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu