NHL «Winter Classic» norisināsies 1. janvārī (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Šosezon atceltā Nacionālās hokeja līgas (NHL) «Winter Classic» spēle norisināsies nākamā gada 1. janvārī, apstiprinājusi līgas vadība.

Šīs sezonas tradicionālā «Winter Classic» spēle bija paredzēta šīgada 1. janvārī. Iespaidīgajā Mičiganas štata universitātes stadionā, kas atrodas ASV pilsētā Enārborā, bija plānots tikties Detroitas «Red Wings» un Toronto «Maple Leafs».

Uz to brīdi pastāvošā lokauta dēļ zīmīgais mačs tika atcelts, bet tagad līgas vadība sekojusi savam solījumam un nākamās sezonas kalendārā paredzējusi «Winter Classic» maču nemainīgā datumā un norises vietā ar nemainīgiem spēles dalībniekiem.

«Winter Classic» mačs zem klajas debess tiek aizvadīts kopš 2008. gada. «Red Wings» komanda tā dalībnieku vidū izvēlēta otro reizi, bet «Maple Leafs» - pirmo reizi.

«Winter Classic» spēles apmeklētības rekords sasniegts 2008. gadā, kad maču starp Pitsburgas «Penguins» un Bufalo «Sabres» Ņujorkā klātienē noraudzījās 71 217 skatītāji, bet Mičiganas štata universitātes stadions spējīgs uzņemt krietni lielāku apmeklētāju skaitu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu