Līgatnē atsāk brīvdienu ekskursijas (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitštes foto

Līdz ar pirmajiem pavasara vēstnešiem šajā nedēļas nogalē Līgatnē tiek atsāktas pērn plašu atsaucību guvušās  Līgatnes papīrfabrikas un kultūrvēsturiskā ciemata individuālās ekskursijas. Zinoša gida pavadībā tajās iespējams iepazīt Līgatni, tās kultūrvēsturisko apbūvi, papīrfabrikas darbu, kā arī unikālās alu sistēmas ar tajās izveidotajiem pagrabiem, kuri joprojām kalpo līgatniešu ikdienas vajadzībām.  

Speciāli organizētās individuālās ekskursijas ir iecienīts Līgatnes apmeklējuma veids, jo pirms tam tūristiem nav nepieciešams īpaši meklēt sev ceļabiedrus.

Jau no 13.aprīļa un turpmāk katru sestdienu un svētdienu gids sagaidīs Līgatnes viesus tūrisma informācijas centrā, lai visus interesentus pulksten 12.00 un 15.00 vestu iepazīt Līgatnes papīrfabriku, bet pulksten 13.00 izrādītu papīrfabrikas kultūrvēsturisko ciematu un Līgatnes skaistākās vietas.

  • Ekskursijas sākums Līgatnes tūrisma informācijas centrā, Spriņģu ielā 2.
  • Ekskursijas svešvalodās (krievu un angļu) lūdzam pieteikt iepriekš pa tālr. 64153169 vai 29189707.

Vairāk informācijas «visitligatne.lv».

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu