Ovečkins atzīts par NHL nedēļas spožāko zvaigzni (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vašingtonas «Capitals» krievu uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins nosaukts par NHL pagājušās nedēļas pirmo zvaigzni, vēsta līgas oficiālā mājaslapa.

Aizvadītajā nedēļā Ovečkins četrās spēlēs izcēlās ar septiņiem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. 6. aprīļa spēlē pret Floridas «Panthers» (4:3) krievu uzbrucējs guva trīs vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, sasniedzot savu 12. hat-trick NHL karjerā.

27 gadus vecais Ovečkins ar 25 gūtiem vārtiem un 18 rezultatīvām piespēlēm ir sestais rezultatīvākais spēlētājs NHL šosezon.

Nedēļas otrās zvaigznes godu izpelnījies Sentluisas «Blues» vārtsargs Braiens Eliots, kurš trīs spēlēs palīdzēja izcīnīt trīs uzvaras, vidēji mačā ielaižot 1,45 ripas un atvairot 95,2% metienu.

Bet par trešo zvaigzni atzīts Ņujorkas «Rangers» zviedru vārtsargs Henriks Lundkvists, kurš četrās spēlēs izcīnīja trīs uzvaras, vidēji mačā zaudējot 1,22 vārtus un atvairot 96,2% pretinieku metienu.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu