Laima Vaikule koncertēs «Arēnā Rīga» (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Populārā estrādes dīva Laima Vaikule 10.maijā koncertēs Arēnā Rīga. Koncertā skanēs programma «Atkal mājās».

Līdzās darbam ar jauno koncertprogrammu, dziedātāja studijā strādā pie sava otrā albuma ar Raimonda Paula dziesmām latviešu valodā. Iepriekšējais Laimas un Maestro kopdarbs «Viss nāk un aiziet tālumā » nāca klajā 1996. gadā. Jaunos ierakstus producē Gints Stankevičs sadarbībā ar Jāni Stībeli.

Kaut arī dzīves un profesionālās darbības ceļi pēdējos gados Laimu Vaikuli biežāk veduši ārpus Latvijas, dzimteni māksliniece nav aizmirsusi. Šobrīd viņa neslēpj prieku par jaukajām pavasara priekšnojautām, kas Latvijā sajūtamas īpaši izteikti. Laima Vaikule: «Labi var būt visur, bet pavasaris nekur nav tik jauks kā mājās, pie savējiem... Ar prieku dziedāšu pavasara koncertā Rīgā. Uz tikšanos!»

Laima atzīst, ka katra uzstāšanās Latvijā - un īpaši jau vērienīgs solo koncerts kā šajā reizē - viņai ir īpaša, un tiek gatavota ar lielu atdevi. Koncertā skanēs gan jaunas, gan jau pazīstamas dziesmas latviešu un krievu valodā, tajā piedalīsies arī Jānis Stībelis un vokālais meiteņu trio «Lady’s Sweet».

  • Biļetes nopērkamas «Biļešu paradīzē» un «bilesuparadize.lv».

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu