Daugaviņam vēl viens konkurents Bostonā (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandai Bostonas «Bruins» pirms Stenlija kausa spēlēm pievienosies zviedru uzbrucējs Karls Sēderbergs, līdz ar to zviedrs kļūs par tiešo konkurentu latviešu uzbrucējam Kasparam Daugaviņam.

Šo sezonu Sēderbergs pavadīja Zviedrijas komandā «Linkopings HC», un tiek ziņots, ka tagad transfēru atlicis vien apstiprināt Zviedrijas Hokeja asociācijai, kas gan bija cerējusi uz spēlētāja dalību pasaules čempionātā.

Ja viss izdosies, Sēderbergs nevarēs piedalīties regulārās sezonas spēlēs, bet varēs laukumā doties Stenlija kausa izcīņā.

Bostonas klubs tiesības uz 27 gadus veco uzbrucēju ieguva 2007. gadā, bet līdz šim viņš vēl ārpus dzimtenes nav aizvadījis nevienu sezonu. Tieši tāpēc «Bruins» vadība nenoliedz, ka sākotnēji vēlas zviedru pārbaudīt, bet pauž pārliecību, ka viņš ir pietiekami kvalitatīvs, lai spēlētu arī spēcīgākajā pasaules līgā.

«Vēlēsimies viņu sākotnēji pārbaudīt spēlējot uzbrukuma malā un skatīsimies, vai viņš tur jūtas komfortabli,» izteicies «Bruins» prezidents Kems Nīlijs. «Spēlēšana centra uzbrucēja pozīcijā šajā līmenī nav tik viegla, kā varētu izskatīties.»

Šosezon Sēderbergs Zviedrijas elites līgā 54 regulārās sezonas spēlēs guva 31 vārtus un izdarīja 29 rezultatīvas piespēles.

2004. gada NHL jauno spēlētāju draftā Sēderbergu ar 49. numuru izvēlējās Sentluisas «Blues».

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā «Bruins» ar 54 punktiem 38 cīņās pašlaik atrodas ceturtajā vietā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu