Klāt «Prāta Vētras» koncertfilmas «Vēl viena klusā daba» pirmizrāde (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

10. aprīlī, plkst. 18:30 «Kino Citadele» notiks «Prāta Vētras» koncertfilmas «Vēl viena klusā daba» pirmizrāde. No 11. aprīļa līdz 14.aprīlim koncertfilmu demonstrēs 9 seansos «Kino Citadele» repertuārā. 

  • Biļetes kinoteātra kasēs un internetā «forumcinemas.lv».

Veikalos koncertfilma DVD un Blu-Ray būs pieejama no 15. aprīļa. Tie, kas pasūtīja koncertfilmu decembra iepriekšpārdošānā «Ekasē» ieraksts pieejams no 11.aprīļa.

Savukārt piektdien, 2013. gada 19. aprīlī, grupa «Prāta Vētra» kopā ar AS «Laima» realizēs unikālu projektu – koncertfilma bez maksas tiks demonstrēta vienlaikus 100 Latvijas pilsētās un novados.

  • Bezmaksas seansu norises vietas un ieejas kartes meklējiet «ekase.lv» sadaļā «Biļetes».

Koncertfilmas bezmaksas seansi notiks arī latviešu centros ārzemēs –Tallinā (Igaunija), Minesotā un Čikāgā (Amerikas Savienotajās valstis) Adelaidē (Austrālija), Vīnē (Austrija), Kopenhāgenā (Dānija) Tbilisi, (Gruzija), Londonā, (Lielbritānija), Dublinā un Droghedā (Īrija) un Brisele (Beļģija). Projekts tiek realizēts sadarbībā ar AS «Laima», «Kinopunkts», «Latvijas Pasts» un «McĀbols».

Pagājušās vasaras «Prāta Vētras» koncerttūres noslēguma koncertu 17. augustā, Rīgā, Skonto stadionā, kurš šodien tiek prezentēts Kino Citadele, apmeklēja pasaules lielākā mūzikas un mākslas festivāla Glastonberija (Lielbritānija) viens no galvenajiem programmas veidotājiem Mārtins Elborns (Martin Elbourne), kurš pēc koncerta noskatīšanās uzaicināja «Prāta Vētru» uzstāties festivālā. Glastonberijas festivāls šogad norisināsies no 26. – 30. jūnijam un visas 140 000 biļetes tika izpārdotas rekordlielā atrumā – 1 stundas un 40 minūšu laikā. «Prāta Vētras» uzstāšanās Glastonberijā paredzēta uz otrās lielākās festivāla skatuves «The Other Stage» 29. jūnijā.

Tuvākās «Prāta Vētras» uzstāšanās paredzētas - no 12. līdz 24. aprīlim Krievijas pilsētās Iževska, Ufa, Volgograda, Krasnodara, Rostova pie Donas, Voroņeža, Obņinska, Soči un Kurska, 17. un 18. maijā Braitonā, Lielbritānijas mūzikas industrijas konferencē-festivālā «The Great Escape», divi koncerti «Music Matters» festivālā Singapūrā maija beigās un Našestvije festivālā Krievijā 6.jūlijā. Vienīgā šīs vasaras festivāla uzstāšanās Latvijā grupai būs «LMT Summer Sound» ietvaros jūlijā.

Koncertfilmas «Vēl viena klusā daba» producents: Prāta Vētras skaņu ierakstu kompānija.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu