Privātmāju segmentā saglabājas augsta aktivitāte (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Privātmāju segmentā aktivitāte turpinās iepriekšējo mēnešu līmenī un ir augsta. Klienti interesējas par ekonomiskām, nelielām 100 līdz 150 kvadrātmetru lielām privātmājām cenu kategorijā līdz 100 000 eiro (70 000 latu), teikts nekustamā īpašuma kompānijas «Ober-Haus» mājokļu tirgus pārskatā.

Arī martā, līdzīgi kā iepriekšējā mēnesī, vietējie pircēji turpina interesēties par jaunbūvēm vai remontējamām privātmājām, novērojuši «Ober-Haus» speciālisti.

Pēc ilgāka klusuma perioda, klienti ir atsākuši izrādīt interesi arī par mājām un zemes gabaliem dārziņu rajonos. Pēc «Ober-Haus» speciālistu domām, šajā segmentā, iestājoties siltākiem laika apstākļiem, aktivitāte varētu tikai palielināties.

Martā ir liela privātpersonu interese arī par zemes gabalu iegādi privātmāju būvniecībai, ja tiem neizdodas atrast savām prasībām un iespējām atbilstošus jaunbūves vai remontējamus privātmāju piedāvājumus.

Pārsvarā klienti vēlas iegādāties labus zemes gabalus ar visām komunikācijām vai vismaz ar jau pievilktu elektrību. Ja komunikāciju nav, tad pircējiem nav intereses par šādu īpašumu, teikts pārskatā.

Klientus interesē piedāvājumi, kuru cena ir ap 15-20 eiro (10,5 līdz 14 lati) par vienu kvadrātmetru Rīgas apkārtnē un 30-40 eiro (21 līdz 28 lati) par vienu kvadrātmetru Rīgā. Ir interesenti arī zemes gabaliem līdz 50 kilometru attālumā no Rīgas. Arī šajā segmentā lielākā interese ir par banku īpašumā esošiem īpašumiem, norāda «Ober-Haus».

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu