«torrenti.lv» īpašnieka atklāta vēstule (308)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Man vārds ir Toms Litovnieks un es esmu «torrenti.lv» īpašnieks

Aiztur divas personas par autortiesību pārkāpumiem virtuālajā vidē

Pagājušajā nedēļā pie manis mājās ieradās Ekonomikas Policijas darbinieki, lai veiktu kratīšanu. Man tika izdarīti miesas bojājumi, šobrīd ārstejos no iegūtā smadzeņu satricinājuma. Tika ignorētas manas tiesības un pārkāpti vairāki likumi no policistu puses.

torrenti.lv

advbt.lv»

Visa informācija, par ko tika saņemtas sūdzības par Autortiesību Likuma pārkāpumiem, tika no lapas izdzēsta un lapā bija pieejams saraksts par to, kas ir izdzēsts. Tas tika parādīts policijas darbiniekiem, bet tas nebija pietiekams iemesls, lai mainītu viņu viedokli par domēna vārdu slēgšanu.

torrenti.lv

«Torrenti.lv» lietotājiem uztraukumam nav pamata, šis viss tika vērsts pret mani kā personu, kas piedalās «torrenti.lv» uzturēšanā un informācija par lietotājiem nav pieprasīta un papildus tam – visu lietotāju IP adreses kļūdas dēļ izdzēsās. Laikam jau smadzeņu satricinājums vainīgs pie tā, ka šādi neuzmanīgi apgājos ar datubāzi.

«Torrenti.lv» kopija tika izstādīta publiskai lejuplādei un šobrīd man nezināmas personas jau ir publicējušas jaunu lapu, kas turpinās «torrenti.lv» iesākto – brīvu, likumīgu failu apmaiņu internetā.

Komentāri (308)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu