Agnese Zeltiņa «iemēģina roku» redaktores amatā (49)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Aktrise Agnese Zeltiņa (41) kļuvusi par žurnāla «Shape» maija numura viesredaktori. 

Agnese lasītājas uzrunā no redaktores slejas, intervijā atklāj, kas viņai 41 gada vecumā palīdz izskatīties vismaz par desmit gadiem jaunākai, kā arī demonstrē tibetiešu vingrojumus jaunībai, ar ko Agnese sāk ik rītu.

Taču tas vēl nav viss – Agnese uzdod arī sev interesējošos jautājumus vīriešiem, lai noskaidrotu, kas notiek vīriešu galvās? «Piedāvājums sniegt interviju un kļūt par SHAPE viesredaktori man likās ļoti jauks, jo SHAPE precīzi atspoguļo visu, kas man pašai ir svarīgs - veselīgu dzīvesveidu, sportu, pareizus ēšanas paradumus un iedvesmojošas personības, kas palīdz saglabāt dzīvesprieku. Ja kādam palīdz mani padomi vai pieredze, es par to priecājos! Vingrojumi, kurus demonstrēju žurnālā, ir manis pārbaudīti un atbrīvoja mani no ilgstošām muguras sāpēm, savukārt jautājumi, kurus uzdevu vīriešiem ir tie, kas mani patiešām interesē,» saka Agnese.

Aktrise šobrīd dzīvo Itālijā un strādā amerikāņu televīzijas kanālā QVC, kur demonstrē apģērbu, apavus, kosmētiku, rotas un aksesuārus. Katru mēnesi uz nedēļu Agnese brauc uz Latviju, lai satiktu savu ģimeni un draugus.

Žurnāls Shape maija numurs ir pieejams tirdzniecībā no 16. aprīļa visās presēs tirdzniecības vietās Latvijā. Žurnālu elektroniskā formātā var iegādāties «manizurnali.lv».

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu