5 iemesli, kāpēc sievietei pirmajai jāizrāda iniciatīva (90)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/seandreilinger/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Dažas sievietes, meklējot mīlestību internetā, vadās pēc tiem pašiem noteikumiem kā meklējot vīrieti reālajā dzīvē. Taču, iepazīstoties internetā, daži likumi darbojas nedaudz citādāk.

Piemēram, vai uzskatāt, ka vīrietim pirmajam ir jāuzrunā sieviete? Pat ja patiešām tā domājat un nekad uz ielas pirmā neuzrunātu nevienu vīrieti, meklējot mīlestību internetā, pieļaujiet izņēmumu – tādā veidā savu izredzēto atradīsiet daudz ātrāk.

<strong>Paris.lv</strong>

Parasti sievietes ir iniciatores. Daži ārzemēs veiktie pētījumi liecina, ka sociālajos tīklos vai iepazīšanās vietnēs sarunu bieži pirmās uzsāk tieši sievietes. Tas nozīmē ļoti vienkāršu lietu – ja sēdēsiet un gaidīsiet, deguna priekšā cita „nocels” Jūsu sapņu vīrieti.

Taisnību sakot, arī reālajā dzīvē sievietes bieži ir iepazīšanās iniciatores – vīrieši parasti uzrunā tās, kas viņiem uzsmaida vai flirtē ar acīm. Saruna jau ir otrais solis. Iepazīstoties internetā, pirmo smaidu vai acu kontaktu aizstāj vēstule, tādēļ netērējiet laiku!

Iniciatīva un uzbāzīga līšana nav viens un tas pats. Bieži vien sievietes nevēlas pirmās rakstīt simpatizējošam vīrietim, jo baidās parādīt, ka ir pārāk uzbāzīgas, bet viena vēstule – tas ir tikai mēģinājums iepazīties, un tā nav nekāda piesiešanās. Ja arī pirmā uzrakstīsiet, viņam būs iespēja izrādīt iniciatīvu, uzaicinot Jūs uz satikšanos.

Jūs varat izvēlēties. Kāpēc sēdēt un gaidīt, kamēr Jums kāds uzrakstīs, ja varat izvēlēties ar ko komunicēt? Protams, ne visi, kam uzrakstīsiet, atbildēs, taču Jums ir jāzina, ka tas ir normāli. Var būt, ka viņš jau ar kādu satiekas, bet vēl nepaspēja izdzēst anketu vai laika trūkuma dēļ neizlasīja Jūsu vēstuli, bet varbūt Jūs neesat viņa gaumē. Padomājiet par to, cik būsiet laimīga, kad atradīsiet savu izredzēto.

Varbūt viņš neredzēja Jūsu anketu. Sievietes bieži domā, ka tad, ja kāds vīrietis patiešām par viņu interesētos, noteikti uzrakstītu. Bet, runājot par iepazīšanos internetā, līdzīgiem argumentiem nav pamata. Jums jāsaprot, ka vīrieši izskata tūkstošiem līdzīgu anketu, bet šo tūkstošu vidū Jūsu anketas varbūt vispār nebija. Ja uzrakstīsiet pirmā, sniegsiet viņam iespēju par Jums interesēties.

Vīriešiem patīk sieviešu uzmanība. Ticiet, vīriešiem patīk saņemt vēstules un saņemt uzmanības apliecinājumus no sievietēm. Bieži vien vīrieši nosūta ļoti daudz vēstuļu un patiešām ne uz visām saņem atbildes, tāpēc ikvienam vīrietim būs patīkami, ja kāda sieviete vēlēsies iepazīties.

Ja esat simpātiska un pēc Jūsu anketas izlasīšanas ir skaidri redzams, ka jums ir kopīgas intereses, kādēļ gan lai viņš nepriecātos par Jūsu vēstuli?! Kamēr Jūs komunicēsiet ar simpatizējošo vīrieti, citas lai turpina gaidīt, kad viņām kāds uzrakstīs!

Komentāri (90)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu