Latvijas hokejistes zaudē vietu PČ pirmās divīzijas A grupā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas sieviešu hokeja izlase šodien zaudēja tiesības arī turpmāk startēt pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupā.

Latvijas hokejistes šodien ar 2:5 atzina Austrijas valstsvienības pārākumu, tādējādi piedzīvojot ceturto zaudējumu četros mačos.

Pēc nospēlētām 20 minūtēm latvietes zaudēja jau ar 0:3, otrajā trešdaļā Ilze Bičevska un Sarma Ozmena samazināja rezultāta starpību līdz minumam, tomēr trešajā periodā Latvijas komandai neizdevās turpināt pakaļdzīšanos.

Atgādinām, ka turnīra pirmajā spēlē Latvija ar 0:5 zaudēja Japānai, otrajā mačā ar 4:7 piekāpās Norvēģijai, bet trešajā spēlē ar 2:4 zaudēja Slovākijai.

Apakšrupas kopvērtējumā pirmo vietu ar septiņiem punktiem attiecīgi trīs un četros mačos ieņem Japāna un Austrija, Slovākijas kontā seši punkti trīs mačos, pa pieciem punktiem trīs cīņās ir Norvēģijai un Dānijai, bet Latvija kā vienīgā pie punktiem nav tikusi.

Turnīra pēdējā spēlē Latvijas izlase sestdien tiksies ar Dānijas valstsvienību, taču šī mača iznākums latvietēm neko vairs neizšķirs.

Pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupas spēcīgākā turnīra komanda iekļūs augstākajā divīzijā, bet vājākā no sešām komandām pēc gada spēlēs pirmās divīzijas B grupā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu