Bajaruns: Esmu apņēmības pilns turpināt profesionālo karjeru (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aigars Prūsis

Hokeja kluba «Liepājas metalurgs» uzbrucējs Lauris Bajaruns sarunā ar «Latvijas Avīzi» sacījis, ka neskatoties uz komandas bēdīgo finansiālo stāvokli, meklēs iespēju turpināt spēlēt hokeju.

Kā zināms, Liepājas komandas Baltkrievijas atklātajā čempionātā nākamajā sezonā nespēlēs.

«Mēģināšu meklēt citu komandu. Ar Mihaila Vasiļonoka palīdzību esmu dabūjis vienu aģentiņu, kas palīdzēs kaut ko atrast. Šobrīd vēl nav nekādu virzienu, taču esmu apņēmības pilns turpināt profesionālo karjeru,» teic Bajaruns.

Vasiļonoks viņam palīdzējis arī iekļūt starp Latvijas izlases kandidātiem, kuri treniņnometnē gatavojas pasaules čempionātam.

«Man Mihails Vasiļonoks sezonas beigās pateica, lai gatavojos – būšot jābrauc uz izlasi. Viņš esot parunājis, lai paņem mani uz pārbaudēm.»

«Trenējos un daru visu iespējamo, lai tiktu sastāvā. Mēģinu treneriem parādīt to, ko es varu, taču par savām izredzēm aizbraukt uz Helsinkiem neko nevaru pateikt. Nav skaidrs, kas vēl pievienosies izlasei un kas nē, un ko īsti treneris domā,» atbildēja hokejists.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu