PČ hokejā 1. divīzijā sākas bez pārsteigumiem (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules čempionāta 1. divīzijas A un B apakšgrupu turnīri Budapeštā (Ungārija) un Doņeckā (Ukraina) svētdien sākās ar favorītu uzvarām.

A grupā mājinieki Ungārijas hokejist pirmajā turnīra dienā ar 4:2 pieveica Lielbritāniju, Itālijas izlase ar 4:0 pārspēja Koreju, bet Kazahstāna ar 5:2 pieveica Japānas valstsvienību.

Tikmēr B grupā laukuma saimnieki Ukrainas hokejisti ar 8:1 sagrāva Rumāniju, Nīderlande ar 5:4 pieveica Igauniju, bet Polijas valstsvienība ar 5:0 pārliecinoši uzvarēja Lietuvu.

A grupas pirmo divu vietu ieguvēji iegūs tiesības nākamgad piedalīties pasaules čempionāta augstākajā divīzijā, kur aizstās šī gada augstākās divīzijas čempionāta apakšgrupu pēdējo vietu ieguvējus. B grupas uzvarētājs nākamgad aizstās A grupas pēdējās vietas īpašniekus, bet B grupas pēdējās vietas ieguvēji nākamgad cīnīsies otrās divīzijas A grupā.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu