«Skrien Latvija» aicina visus gatavoties Biķernieku pusmaratonam (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

28. aprīlī Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notiks «Skrien Latvija» 2013 otrais posms - Biķernieku pusmaratons, kur aicināts ikviens aktīvā dzīvesveida piekritējs uz izskriešanos Rīgas zaļākajā un sportiskākajā vietā. 

Līdz pasākumam palikušas mazāk par 2 nedēļām, tādēļ šis ir arī pēdējais brīdis sākt gatavoties un plānot treniņus tiem, kuri paredzējuši piedalīties 21.0975 km pusmaratona, 11 km NIKE skrējiena, 5.5 km tautas skrējiena un nūjošanas distancēs. Arī pašiem mazākajiem tiks piedāvātas bērnu distances 300 – 750 m garumā.

Sacensību trases paliek nemainīgas, mainījies ir pats nosaukums no Rīgas uz Biķernieku pusmaratonu.

Sacensību programma:

  • 10:00 -11:30 Dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate un iesildīšanās
  • 11:15 Bērnu starts
  • 12:00 Starts visām distancēm
  • 14:30 Apbalvošana.

Iepriekšējā pieteikšanās sacensībām ir līdz 26. aprīlim plkst. 12:00. Dalības maksa pusmaratonam ir 15 lati, NIKE skrējienam 12 lati, tautas skrējienam 8 lati, nūjošanai 6 lati, bet bērnu distancēm - 1 lati. Tomēr tie, kas nebūs paspējuši iepriekš reģistrēties, to varēs izdarīt arī sacensību dienā uz vietas.

«Biķernieku pusmaratona» laikā būs īpašas nominācijas:

«Lielākā komanda» - Titulu izcīna komanda, kurā 11 km NIKE distancē ir visvairāk finišējušo dalībnieku. Balva – iespēja startē 4. maijā «Stipro Skrējienā» Cinevillā;

«Kuplākā skola» - Titulu izcīna vispārizglītojošā skola, kurā 5,5 km distancē ir visvairāk finišējušo dalībnieku. Balva kuplākai skolai – sporta inventārs 250 Ls vērtībā no SPORTLAND.

«Biķernieku pusmaratona» EXPO notiks 26. un 27. aprīlī no pl:10:00 līdz 22:00 «Sportland» veikalā tirdzniecības centrā «Alfa». Tā laikā ikviens, kurš pieteicies dalībai sacensībās, varēs saņemt starta numurus, kā arī aktuālāko informāciju par pasākuma norisi.

Uzzināt vairāk par sacensībām un pieteikšanās kārtību ir iespējams interneta mājas lapā www.bikerniekupusmaratons.lv, "skrienlatvija.lv" un visos SPORTLAND veikalos Latvijā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu