Īpašuma departaments apstiprina Grēcinieku 34 un Brīvības 100 izsoļu rezultātus (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas domes Īpašuma departaments

Šī gada 5. aprīlī Rīgas domes Īpašuma departaments rīkoja trīs Rīgas pilsētas pašvaldībai piederošo īpašuma objektu atklātas, mutiskas izsoles ar augšupejošu soli. Tās ir ēkas Pulkveža Brieža ielā 18, Grēcinieku ielā 34 un Brīvības ielā 100 ar tām piegulošajiem zemes gabaliem. Visas trīs izsoles bija veiksmīgas, portālu «Apollo» informēja Rīgas domes Īpašuma departamenta Sabiedrisko attiecību vadītāja Ilze Krūkle.

Kā komentē Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs, «Saskaņā ar izsoles noteikumiem samaksas termiņš, kādā pašvaldībai ir jāsaņem nauda par izsolītajiem objektiem ir 19. aprīlis. Šodien, 16. aprīlī, Īpašuma departaments ir apstiprinājis divu izsoļu rezultātus, jo nosolītājas AS «Medicīnas centrs «ELITE»» par nekustamo īpašumu Brīvības ielā 100 un SIA «Doreks» par nekustamo īpašumu Grēcinieku ielā 34 ir veikušas pilnu pirkuma maksas samaksu. Pircējiem pirkuma līgums jāparaksta līdz 25.aprīlim.»

Nekustamais īpašums Brīvības ielā 100 tika nosolīts par Ls 534 000, nekustamais īpašums Grēcinieku ielā 34 - par Ls 2 238 000, savukārt nekustamais īpašuma Pulkveža Brieža ielā 18 tika nosolīts par 457 000 latu. Visi trīs īpašumi pārdoti par 370 000 latu dārgāk nekā to kopējā noteiktā sākumcena.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu