Samanta Tīna tagad ir cita (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Klubā «Just» noticis dziedātājas Samantas Tīnas pirmā studijas albuma «Tagad esmu cita» prezentācijas pasākums. Albumā ir iekļautas 23 līdz šim jau zināmas un arī klausītājiem vēl nezināmas kompozīcijas, kas ierakstītas kopš Samantas Tīnas uzvaras televīzijas šovā «O!Kartes akadēmija» 2010.gada pavasarī.

Albumā iekļautas dziesmas «Auga, auga Rūžeņa», «Virves dejotājs», «I Need A Hero», «Un tomēr mīlam», «Esi man klāt» un citas. Albumā «Tagad esmu cita» iekļauti arī vairāki dueti, tostarp ar Niku Matvejevu, Donu, Dāvidu Kalandiju un Viktoru Zemgalu.

Pati dziedātāja uzskata, ka dziesmu albums «Tagad esmu cita» ļauj atskatīties uz viņas muzikālo izaugsmi un sajūtām, jo albumā ir gan deju mūzika, gan liriskas balādes. Albumā iekļauta arī dziesma «Gde to daļeko», kas nesa uzvaru Samantai Tīnai starptautiskajā televīzijas vokālistu konkursā «Slavjanskij Bazar 2012».

Līdz ar albumu skatītājiem tika demonstrēts arī jaunais videoklips dziesmai «Tagad esmu cita»:

Dziesmas autori - Inga Orole un Samanta Tīna, videoklipa režisors Jānis Jēkabsons, producents Juris Millers.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu