Roberts Daunijs jaunākais par lomu «Atriebējos» nopelnīja 50 miljonus (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Roberts Daunijs jaunākais par Dzelzs vīra lomu supervaroņu grāvējā «The Avengers» («Atriebēji») saņēma 50 miljonus ASV dolāru (26,9 miljonus latu), vēsta žurnāls «The Rolling Stone».

«Vai tas nav neticami? Viņi bija tik nokaitināti. Es esmu tā dēvētās «stratēģiskās izmaksas»,» viņš klāstīja intervijā vīriešu žurnālam GQ.

Filmu sērijas «Iron Man» («Dzelzs vīrs») režisors Džons Favro sacījis, ka sākotnēji studija neesot gribējusi nolīgt Dauniju jaunāko «nekādos apstākļos un ne par kādu cenu». Taču aktiera uzstājība vainagojusies panākumiem, un maijā iznāks trešā «Dzelzs vīra» daļa, kurā viņš spēlē galveno lomu.

Daunijs jaunākais arī nešaubās, ka kādreiz iegūs prestižo «Oskara» balvu. «Es zinu, ka tas notiks. Tas vienkārši ir fakts. Es būtu šokēts, ja galu galā nedabūtu kaut vienu,» viņš sacīja. «Tāpēc man nav iebildumu aiziet un paskatīties, kā tos izdala citiem.»

«Taču tas nav nekas liels. Šī nav lieliskākā aktieru paaudze, kāda jebkad bijusi,» viņš norādīja.

Daunijs jaunākais «Oskaram» nominēts divreiz - 1993.gadā par biogrāfisko filmu «Chaplin» («Čaplins») un 2009.gadā par komēdiju «Tropic Thunder» («Tropu negaiss»).

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu