Īrijā mirušo Latvijas piederīgo, visdrīzāk, notriekusi automašīna (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Īrijas policija uzskata, ka Latvijas valstspiederīgais Deniss Timošejevs, kura mirstīgās atliekas mēneša sākumā atrastas kādā laukā, visdrīzāk, notriekts ar automašīnu, bet pēc tam nodarījuma vaininieki mēģinājuši inscenēt laupīšanu, vēsta laikraksts «Independent».

22 gadus vecā Denisa Timošejeva līķis tika atrasts 2.aprīlī kādā laukā Svordsā. Tiesu medicīnas eksperti secinājuši, ka vīrietis miris no triecienā gūtām smagām iekšējo orgānu traumām. Vīrietim arī bija lauzta roka.

Sākotnēji Īrijas policija pieļāva, ka vīrietis nokritis vai nolēcis no mobilo sakaru torņa netālu no vietas, kur atrastas viņa mirstīgās atliekas.

Tomēr policistiem par šo versiju radušās šaubas, tāpēc eksperti vēlreiz pārmeklējuši apkārtni, kur atrasts Timošejeva līķis.

Izmeklētāji konstatējuši, ka pazudusi vīrietim piederējusī AIB bankas karte, Latvijā izsniegta autovadītāja apliecība un mobilais telefons.

Pagājušajā nedēļā upē netālu no līķa atrašanas vietas policisti uzgājuši mobilo telefonu, kas piederējis bojā gājušajam.

Ņemot vērā Timošejeva traumas, policisti uzskata, ka vīrieti notriekusi automašīna un tās vadītājs pārvietojis Timošejevu uz lauku un aizbēdzis no notikuma vietas.

Pēc policijas novērtējuma, nodarījuma vaininieks arī nozadzis vīrieša mantas, lai radītu iespaidu, ka notikusi laupīšana.

Izmeklēšanas gaitā policisti konfiscēja baltu furgonu, kam tiek veikta ekspertīze.

Timošejevs pēdējo reizi dzīvs redzēts 1.aprīļa vakarā, kad viņš izgāja no savām mājām Svordsā, lai dotos pastaigā. Vīrietis dzīvoja kopā ar savu brāli un viņa draudzeni.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu