Ceļu satiksmes drošības padomes sēdē spriedīs par fotoradaru ieviešanas gaitu (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šodien Satiksmes ministrijā (SM) notiks ikgadējā Ceļu satiksmes drošības padomes sēde, kuras laikā tiks ziņots par fotoradaru ieviešanas aktualitātēm, kā arī klātesošie tiks informēti par ceļu satiksmes drošības kampaņām, biznesa portālu «Nozare» informēja Satiksmes ministrijā.

Ceļu satiksmes drošības padomes sēdes centrālā tēma būs fotoradaru ieviešanas gaita, par kuru ziņos Iekšlietu ministrija (IeM). Tāpat VAS «Ceļu satiksmes drošības direkcija» (CSDD) klātesošos informēs par 2012.gadā rīkotajām un 2013.gadā plānotajām ceļu satiksmes drošības kampaņām, kā arī par ceļu satiksmes drošības rezultātiem, problēmām un nākotnes vīzijām.

Padomes sēdē arī informēs par ceļu satiksmes drošības plāna projektu 2014.-2016.gadam un par padomes rīcībā esošajiem naudas līdzekļiem ceļu satiksmes drošības pasākumu rīkošanai, kā arī par pieteiktajiem projektiem 2013.gadam.

Sēdi vadīs tās priekšsēdētājs, satiksmes ministrs Anrijs Matīss, kurš to atklās kopā ar padomes priekšsēdētāja vietnieku - iekšlietu ministru Rihardu Kozlovski (RP). Sēdē piedalīsies pārstāvji no SM, CSDD, IeM un citām institūcijām.

Ceļu satiksmes drošības padomes sēde notiks plkst.10 Satiksmes ministrijā, Gogoļa ielā 3, 4.stāvā. Sēde būs atklāta, un tajā aicināti piedalīties plašsaziņas līdzekļu pārstāvji.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu