Narkotirgoņu grupā darbojusies bijusī tiesneša palīdze (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aprīlī Organizētās noziedzības un citu nozaru specializētās prokuratūras prokurors Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesai nodevis divas krimināllietas, kurās kopumā apsūdzētas septiņas personas par narkotiku glabāšanu un tirgošanu.

Ģenerālprokuratūrā portāls «Apollo» uzzināja, ka vienā no krimināllietām apsūdzētas trīs personas, kurām visām piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums, savukārt otrā krimināllietā apsūdzētas četras personas, no kurām trim apsūdzētajiem piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums, bet vienam apsūdzētajam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Zīmīgi, ka abu organizēto grupu sastāvos darbojās pa vienai sievietei. Viena sieviete, kurai piemērots drošības līdzeklis apcietinājums, iepriekš ir strādājusi par tiesneša palīgu un advokāta palīgu, kā arī viens no apsūdzētajiem noziedzīgo nodarījumu izdarīja, atrodoties ieslodzījuma vietā.

Visi apsūdzētie pie kriminālatbildības saukti par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu un neatļautu realizēšanu lielā apmērā, ja tas izdarīts organizētā grupā.

Izmeklēšanu šajos kriminālprocesos veica Valsts policijas Galvenās Kriminālpolicijas pārvaldes Organizētās noziedzības apkarošanas pārvalde.

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu