Speciāls autobusa reiss Cukero koncerta apmeklētājiem no Rīgas uz Ventspili (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Negaidīti lielā biļešu pieprasījuma dēļ Cukero (Zucchero) koncerta organizatori piedāvā speciālu reisu Rīga – Ventspils – Rīga, lai itāļu leģendas Zucchero mūzikas cienītājiem būtu ērta iespēja apmeklēt koncertu Ventpils Olimpiskā centra hallē 18.jūnijā.

Koncerta dienā, 18. jūnijā, plkst. 16.00 autobuss uzņems pasažierus pieturvietā iepretim Zinātņu akadēmijas ēkai (Rīgā, Akadēmijas laukumā 1), aizvedīs līdz Olimpiskā centra hallei Ventspilī un pēc koncerta beigām turpat uzņems atpakaļceļam.

Biļetes braucienam ar īpašo autobusu par 10 latiem pieejamas visās «Biļešu serviss» kasēs un interneta vietnē «bilesuserviss.lv».

Piedāvājums ir saistošs gan biļešu īpašniekiem, gan tiem, kas vēl plāno tās iegādāties.

Jau iepriekš ziņots, ka 18. jūnijā Ventspils Olimpiskā centra hallē savu vienīgo koncertu Latvijā sniegs itāļu mūzikas zvaigzne Zucchero. Šī īpašā koncerta laikā šarmantais dziedātājs kopā ar 20 kubiešu un itāļu mūziķiem prezentēs savu jaunāko albumu «La Sessión Cubana».

  • Biļetes pieejamas «Biļešu serviss» kasēs, kā arī internetā «bilesuserviss.lv».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu