«Melo M» sajūsmā par «Rīga Radio» koncertu sesijām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Turpinot 8. martā aizsākto iknedēļas dzīvās mūzikas šovu «Rīga Radio sadarbībā ar Tava skaņa koncertu sesijas»,  šo ceturtdien, 18. aprīlī, pēc pagājušās nedēļas Rīga Radio vētrainās dzimšanas dienas ballītes, uz skatuves kāpa grupa «MELO M»,  kura priecēja radio klausītājus tiešraidē ar jauniem, nekur citur neatskaņotiem skaņdarbiem, kā arī paši ļoti augstu novērtēja viņiem sniegto iespēju, koncertēt vēl nebijušā koncertu formātā.

Rīga Radio saviem klausītājiem, piedāvājot dzīvās mūzikas šovu, ļauj ceturtdienās 20:00 vakarā klausīties 94,5 fm viļņos kvalitatīvu koncertu, kā arī savā mājas lapā tiešraidē vērot notiekošo koncerta vietā. Mūziķi šo iespēju traktē, kā nenovērtējamu, jo vienlaikus savu kompozīciju atskaņošanai, viņi gūst iespēju to iemūžināt video formātā, kas pavisam drīz, ar visiem līdz šim bijušajiem koncertiem, būs pieejams Rīga Radio videobāra mājaslapā. Lai radio klausītājs būtu lietas kursā arī par koncertējošo grupu jaunumiem, radio programmas AudioSpektrs vadītājs Eduards Beķeris pirms grupa kāpj uz skatuves, vada ar tiem interviju.

«Esmu ļoti apmierināts ar to, kā Rīga Radio ir paplašinājuši savu darbību, tas ir unikāls šovs, kas pilnībā apgāž līdz šim izveidoto stereotipu par radio, ka tas ir tikai klausāms mūzikas atskaņotājs. Rīga Radio Latvijas grupām dod vienreizēju iespēju, būt dalībniekiem šovā, kas veido jaunu radio kultūru - koncertu atskaņošanu un iespēju arī to vērot! Paldies viņiem!» sajūsmā pēc sniegtā koncerta komentē grupas Melo M dalībnieks Kārlis Auzāns.

Puiši radio klausītājiem un skatītājiem deva unikālu iespēju klausīties arī tādus skaņdarbus, kurus viņi nekad, nekur citur nebija atskaņojuši, kā arī, čelliem kūpot, atskaņoja savas šā brīzā koncertturnejas «Melo-M.lv» jaunās versijas par populārām latviešu tautas mūzikas tēmām, piemēram, «Tūdaliņ, tāgadiņ», «Es gulu, gulu» un dziesma «Suitu lūgsna», ko trio pagājušā gada rudenī ierakstīja kopā ar populāro dziedātāju Anci Krauzi.

«Jau nākamnedēļ 25. aprīlī, ceturtdien uz mūsu skatuves kāps un dzīvās mūzikas šovu sniegs grupa «Dzels vilks», tātad piedāvāsim saviem radio klausītājiem un skatītājiem nedēļas nogali ieskandonāt roķīgā stilā. Ja jau roks, tad šovs!» komentē Rīga Radio sabiedrisko attiecību speciāliste Inguna Luika

«Rīga Radio sadarbībā ar tava skaņa koncertu sesijas» dzīvās mūzikas šovu atbalsta «Tava Skaņa» un «Venden». Tiešraidi klausīties var 94,5 fm un vērot notiekošo "rigaradio.lv".

«Rīga Radio» 94.5 FM ir jauna, strauji augoša radiostacija, kas tiek raidīta Rīgā un tās tuvākajā apkārtnē. «Rīga Radio» pamatā skan easy-listening formāta mūzika un populāru cilvēku , kā arī profesionāļu veidoti autorraidījumi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu