«will.i.am» ieraksta dziesmu Luvras muzejā (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu reperis «will.i.am» daļu no savas jaunās dziesmas ierakstījis Luvras muzejā, gleznas «Mona Liza» priekšā.

Grupas «The Black Eyed Peas» dalībnieks bija saņēmis muzeja atļauju plkst.2 naktī ierakstīt dziesmu «Smile Mona Lisa» pie Leonardo da Vinči gleznas.

«Dziesma mani aizkustina, jo lielu tās daļu ierakstīju Luvrā blakus «Monai Lizai»,» viņš sacīja. «Viņi atļāva man tur ierakstīt ģitāru partijas. Es vēlējos notvert Luvras gaisotni, kurā dzīvo «Mona Liza». Bija aizraujoši divos naktī ar menedžeri pastaigāties Luvrā.»

Tikmēr «will.i.am» apsūdzēts plaģiātismā, jo viņa un Krisa Brauna hits «Let's Go» esot identiska producentu Meta Zo un Ārtija deju mūzikas dziesmai «Rebound». Neviens neesot vērsies ierakstu studijā «Anjunabeats», lai saskaņotu materiāla izmantošanu citā dziesmā, norādīja mūziķi.

«will.i.am» apvainojumus nav komentējis, bet Brauns izpauda savas dusmas tviterī. «Es pat nezinu, kas ir Mets Zo un Ārtijs, un tā nav mana vaina, ja kāds ir dusmīgs. Mani uzaicināja piedalīties dziesmā, un es to arī izdarīju,» viņš tvītoja.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu