U-18 izlase par vietas saglabāšanu elitē spēlēs pret Slovākiju (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Aiše, Latvijas Hokeja federācija

Pasaules U-18 čempionāta apakšgrupu posma pēdējā spēlē Latvijas jaunie hokejisti ar 2:10 zaudēja mājiniekiem Krievijas vienaudžiem.

Pirmās trešdaļas 18. minūtē rezultāts bija 3:0 krievu labā, tomēr pirmā perioda izskaņā un otrās trešdaļas sākumā gūtie vārti ļāva samazināt rezultāta starpību līdz minimumam. Perioda 8. minūtē Latvijas komanda ielaida ceturtos vārtus un Kristapu Nazarovu vārtos nomainīja Maksims Rešetņikovs, kuru Krievijas jaunajiem hokejistiem izdevās pārspēt vēl divas reizes, bet pēdējās 20 minūtēs Latvijas komandas vārtos ielidoja vēl četras ripas.

Latvijas U-18 izlases labā vārtus guva Haralds Egle un Toms Bernhards. Tikmēr Krievijas komandā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Atjoms Zubs un Pāvels Bučņevičs, bet pa reizei izcēlās Nikolajs Gluhovs, Iļja Ivanovs, Ivans Barbaševs, Vladimirs Tkačovs, Nikolajs Demidovs un Dmitrijs Judins.

Atgādinām, ka iepriekšējās spēlēs Latvijas U-18 hokejisti ar 0:7 zaudēja gan Somijai, gan Čehijai, bet ar 1:7 atzina ASV vienaudžu pārākumu.

Latvijas U-18 izlase A apakšgrupā palika pēdējā un cīņā par vietas saglabāšanu augstākajā divīzijā sērijā līdz divām uzvarām spēkosies ar Slovākijas vienaudžiem, kas piedzīvoja četrus zaudējumus B apakšgrupā.

<span class="username js-action-profile-name">@<b>Apollo_sport</b></span>

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu