Pikantās meitenes «Rock’n’Girls show» no Sanktpēterburgas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

2. maijā Alternatīvās mūzikas klubā «A Nice Place» (Citadeles iela 2) uzstāsies krāšņais un pikantais šovs «Rock’n’Girls» no Sanktpēterburgas (Krievija). Ugunīgo šovu iesildīs grupas no Latvijas TAIZELS un SLAVA SLUSHNIY.

«Rock’n’Girls» ir muzikāls šovs, kas sastāv no leģendāriem grupu, izpildītāju hītiem, kā «Bony-M», «Depeche Mode», Scooter, «Prodigy», Elvis Presley, «Queen», «Aerosmith», «Roxette», Pink, «Led Zeppelin», «ZAZ», «Nirvana», «Blur», «Deep Purple», «Tito&Tarantula», «The Beatles» un citu starptautisko zvaigžņu sākotnējo dzīvo skaņdarbu aranžējumi. Visa uzstāšanās burvība ir trīs profesionālu un ekstravagantu, jaunu un talantīgu meiteņu izpildījumā, kas jau no pirmajām uzstāšanās minūtēm saņem skaļus aplausus.

«Rock’n’Girls» juteklīgo un enerģisko šovu iesildīs latviešu hard rock grupa «Taizels», kura pērnā gada augustā krāšņi atzīmēja savu 20 gadu jubileju, «A Nice Place» telpās un grupa Slava Slushniy, kura pārstāv rock’n’roll un hard-rock mūzikas stilus. Vakara noslēgumā uz skatuves kāps pievilcīgās, vienmēr pozitīvās un valdzinošās «Rock’n’Girls» meitenes ar pavadošo sastāvu no Sanktpēterburgas.

«A Nice Place» menedžmenta komanda organizē «Rock’n’Girls show» tūri Latvijā, kuras ietvaros notiks trīs koncertus:

  • 2. maijā Rīgas alternatīvās mūzikas klubā «A Nice Place»;
  • 3. maijā Liepājā mūzikas klubā «Fontaine»;
  • 4. maijā Ogres centrā (skvērā) 4. maija svētku koncerta ietvaros.

Alternatīvās mūzikas klubs «A Nice place» atvērts no plkst. 20.00.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu