Brīdina par iespējamu «Range Rover» zādzību bumu Latvijā (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Apdrošināšanas kompānija «Balta» brīdina, ka Latvijā, iespējams, sagaidāms automašīnu «Range Rover» zādzību bums.

[Ziņa precizēta.]

Kā portālam «Apollo» pavēstīja kompānijā, «Balta» drošības dienesta speciālisti ir saņēmuši brīdinošu informāciju no saviem kolēģiem Sanktpēterburgā, Krievijā, kur pēdējo trīs nedēļu laikā nozagtas 46 «Range Rover» automašīnas, bet Latvijā nesen no zagļiem cietuši divi «Range Rover» spēkratu īpašnieki.

«Balta» aicina auto īpašniekus būt piesardzīgiem, pieļaujot, ka arī Latvijā var pastiprināties zagļu interese par «Range Rover» automašīnām.

««Balta» pieredzē bijušas vairākas situācijas, kad no ārvalstīm Latvijā ir ienākuši auto zagļu viļņi, kurus interesējušas konkrētas markas vai modeļa automašīnas, piemēram, zagļus īpaši interesējuši jaunākie BMW vai «Audi» markas auto. Šādu brīdinošo informāciju šodien saņēmām arī no kolēģiem Sanktpēterburgā par «Range Rover». Tāpēc īpaši brīdinām šādu spēkratu īpašniekus tuvākajā laikā būt uzmanīgiem un pievērst papildu uzmanību sava spēkrata drošībai, jo pēdējās zagļu aktivitātes var liecināt par tuvojošos zādzību bumu Baltijā,» uzsver «Balta» drošības dienesta vadītājs Egīls Sīlis-Jaunsīlis.

Lai pasargātu savus klientus, «Balta» tuvākajā laikā izplatīs ziņojumu saviem klientiem ar atgādinājumu rūpēties par sava auto drošību. Tāpat uzņēmums iesaka būt uzmanīgiem arī citiem auto īpašniekiem.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu