Rīgā aiztur deviņas reizes tiesātu 21 gadu vecu jaunieti (71)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Reuters/Scanpix

Rīgā Valsts policija aizturējusi deviņas reizes tiesātu 21 gadu vecu jaunieti, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde.

Policists, veicot operatīvo darbu kādā kriminālprocesā, vienā no Pārdaugavas dzīvojamām ēkām pamanīja kādu vīrieti, kuru atpazina kā aizdomās turēto kādā citā krimināllietā.

Policists uzreiz mēģināja notvert iespējamo zagli, taču vīrietis izlēca pa otrā stāva logu un metās bēgt. Bēgošais vīrietis nepakļāvās policista prasībām, tāpēc policists uz Jelgavas ielas, izdarīja vairākus brīdinājuma šāvienus ar trokšņa patronām, taču tas vīrieti neapturēja un šajā epizodē viņam izdevās aizbēgt.

Nedaudz vēlāk gan aizbēgušo 21 gadu veco jaunieti izdevās aizturēt. Viņš agrāk tiesāts jau deviņas reizes, un šobrīd turpinās izmeklēšana, lai jauno vīrieti varētu saukt pie atbildības desmito reizi.

Komentāri (71)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu