NHL nedēļas pirmās zvaigznes godu izpelnījies Endrjū Leds (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par NHL aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni atzīts Vinipegas «Jets» kanādiešu uzbrucējs Endrjū Leds, vēsta līgas oficiālā mājaslapa.

Leds trīs mačos guva divus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles, palīdzot «Jets» izcīnīt piecus no sešiem iespējamajiem punktiem.

Šobrīd 27 gadus vecais Leds pirmoreiz karjerā ir sakrājis punktus jau septiņās spēlēs pēc kārtas, bet šosezon kopumā viņa rēķinā 45 mačos ir 18 vārti un 28 rezultatīvas piespēles.

Nedēļas otrās zvaigznes godu izpelnījies Ņujorkas «Rangers» uzbrucējs Breds Ričardss, kurš četrās spēlēs guva četrus vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, palīdzot «Rangers» izcīnīt sešus punktus un saglabāt vietu play-off zonā.

Tikmēr trešās zvaigznes godu pagājušajā nedēļā izpelnījies Sanhosē «Sharks» uzbrucējs Logans Kutūrs, kura rēķinā četrās spēlēs bija trīs gūti vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu