Zināmi «Positivus» galveno mākslinieku uzstāšanās laiki (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 25. aprīļa, tirdzniecībā ir pieejamas vienas dienas «Positivus» festivāla biļetes, kuras cena ir Ls 21,00. Līdz ar to arī zināmi «Tele2» un «Nordea» skatuvju mākslinieku uzstāšanās laiki.

  • Piektdien, 19. jūlijā, festivālu uz «Tele2» skatuves atklās Austrijas instrumentāli ambientais tehno trio «Elektro Guzzi», savukārt vēlāk uzstāsies dziedātāja no Igaunijas Iiris un kanādiešu elektro panku duo «Crystal Castles». Kā galvenie uz «Tele2» skatuves uzstāsies vieni no šīs vasaras «Positivus» festivāla gaidītākajiem māksliniekiem «Noah and the Whale».

Savukārt uz «Nordea» skatuves piektdien, 19. jūlijā, uzstāsies «Twenty One Pilots» no ASV, viena no šī gada daudzsološākajām jaunajām Britu roka grupām «Palma Violets» un leģendārā elektro apvienība «Zodiaks».

  • Sestdien, 20. jūlijā, galvenais mākslinieks uz «Tele2» skatuves būs sen gaidītie «Sigur Rós». Tāpat uz «Tele2» skatuves uzstāsies viena no šā brīža aktuālākajām indī rokgrupām «Imagine Dragons», Latviešu 90. gadu kulta grupa «Jauns Mēness» un stilīgais «Willy Moon».

«Nordea» skatuves programmu sestdien atklās «Team Ghost», kuri meistarīgi apvieno elektronisku un roka skanējumu. Savu dalību apstiprinājusi arī britu elektropopa, indī un sintīpopa māksliniece «Charli XCX» un amerikāņu mūziķis un komponists John Grant (Džons Grants).

  • Savukārt svētdien, 21. jūlijā, kā festivāla noslēdzošie mākslinieki uz «Tele2» skatuves uzstāsies viena no pēdējo gadu kritiķu visaugstāk atzītajām mūsdienu grupām «The XX». Festivālā atgriezīsies «Two Door Cinema Club», kuri šobrīd pamatoti dēvējami par indī popa grandiem. Uz «Tele2» skatuves svētdien uzstāsies arī jaunais un daudzsološais mākslinieks Michael Kiwanuka (Maikls Kivanuka), aktuālā indī folka sensācija Tom Odell (Toms Odels) un Velsas alternatīvā indī roka grupa «The Joy Formidable».

Trakulīgie Kalifornijas disko panki un indī rokeri !!! (parasti izrunā kā «chk chk chk») būs galvenie svētdienas «Nordea» skatuves mākslinieki. Tāpat svētdienas «Nordea» skatuves programmā būs arī viena no Dānijas panākumiem bagātākajām alternatīvā folka, popa un roka grupām «Efterklang», enerģiskā un trakulīgā Ņujorkas pop-roka apvienība «Darwin Deez», mūzikas kritiķu atzītie Suuns un noslēpumaini intriģējošā elektronikas apvienība no Anglijas «No Ceremony».

Piektdien festivāla teritorija tiks atvērta plkst. 12:00, un darbosies līdz pat pirmdienas, 22. jūlija, plkst. 2:00 naktī. «Merrild» telšu pilsētiņa darbosies jau no ceturdienas, 18. jūlija, plkst. 17:00 un būs atvērta līdz pat pirmdienas, 22. jūlija, plkst. 16:00.

Tirdzniecībā pieejamas arī «Positivus» festivāla dienas biļetes, tādējādi nodrošinot iespēju biļetes iegādāties arī uz konkrētu dienu – tās cena ir Ls 21,00. Ar piektdienas biļeti festivāla teritorijā varēs uzturēties no 19. jūlija plkst. 12:00 līdz 20. jūlija plkst. 5:00 no rīta, ar sestdienas biļeti – no 20. jūlija 09:00 līdz 21.jūlija 05:00 no rīta, savukārt ar svētdienas biļeti no 21. jūlija plkst. 9:00 no rīta līdz 22. jūlija plkst. 2:00 naktī.

Trīs dienu biļete (bez telts vietas) maksā Ls 37,00, un trīs dienu biļete ar telts vietu maksā Ls 41,00. Tuvojoties festivālam, biļešu cena augs. Festivāla biļetes var iegādāties «positivusfestival.com», «Biļešu Serviss» kasēs, un vairāk nekā 100 «Nordea» bankomātos visā Latvijā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu