Pusaudzis no turīgas ģimenes apzog 12 vienaudžus (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:ITAR-TASS/Scanpix

Kāds 14 gadus vecs pusaudzis kāda sporta centra ģērbtuvēs Pārdaugavā kārtējo reizi apzadzis savus vienaudžus, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Rozīte pastāstīja, ka kamēr sportotāji ģērbtuvēs pārģērbušies devās uz treniņiem, garnadzis, uzlaužot metāla skapīšus, nozaga vairākus mobilos tālruņus. Sportotāji, atnākot no treniņa, konstatēja, ka kopumā ir apzagti 12 skapīši. Visi nozagtie tālruņi bija jauni un salīdzinoši dārgi.

Par notikušo sākts kriminālprocess un pēc video ieraksta noskaidrots jaunietis, kurš paveicis šīs zādzība. Tas ir kāds 14 gadus vecs puisis, kurš iepriekš nav nonācis policijas redzes lokā.

Neilgi pēc vainīgā noskaidrošanas policisti jaunieti aizturēja. Izmeklēšanas gaitā noskaidrots, ka jaunietis nāk no samērā turīgas ģimenes, un vienmēr vecāki devuši kabatas naudu, taču kā pusaudzis apgalvo - vēlējies vairāk naudas.

Jaunietis savu vainu zādzībās atzīst un nozagtos mobilos tālruņus esot jau paspējis realizēt, Imantas teritorijā pārdevis nepazīstamiem cilvēkiem. Pēdējo nozagto mobilo tālruni, iPhone5, pārdevis par 200 latiem. Kā atzīst zaglēns - naudu esot iztērējis, bet neatklāj kādiem nolūkiem.

Šobrīd izmeklēšana turpinās, lai atgūtu nozagtās mantas.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu