Šodien Liepājā uzstājas Kekko Fornarelli Trio no Itālijas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Liepājas Džeza dienu ietvaros šodien Liepājas Latviešu biedrības namā pulksten 19:00 uzstāsies Kekko Fornarelli Trio ir no Itālijas. Grupas sastāvu veido Kekko Fornarelli – taustiņinstrumenti, Luca Alemanno – bass, Dario Congedo - bungas un perkusijas. Pats Kekko Fornarelli ir viens no starptautiski visatzītākajiem jaunajiem pianistiem Eiropā.

Trio apvieno sevī virtuozus itāļu džeza mūziķus, kas realizē ideju – mūzika kā novērojums. Kekko Fornarelli savā sniegumā variē starp nebeidzamu pētniecību un vispārējo pielietojamību, viņa spēja apvienot profāno un džezu, padara Kekko Fornarelli par vienu no eklektiskākajiem, spilgtākajiem māksliniekiem mūsdienu mūzikas pasaulē. Tās ir oriģinālas klasiskās džeza mūzikas interpretācijas. Oriģināla, krāšņa harmonija, kas apvieno sevī elektroniskās mūzikas komponentus un akustiskos instrumentus, modernās Ziemeļeiropas idejas un neoklasicisma lirismu, ko izfiltrē šis unikālais trio un ved klausītāju mainīgu sajūtu ceļojumā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu