Auto notriec pie sarkanās gaismas gājēju pāreju šķērsojošu jaunieti (20)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pagājušajā diennaktī satiksmes negadījumos cietuši vairāki gājēji, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Jelgavā 1978.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna «Volvo XC90» uzbrauca 1996.gadā dzimušam jaunietim, kurš šķērsoja regulējumu gājēju pāreju pie sarkanā luksofora signāla. Negadījumā gājējs guvis miesas bojājumus

Rīgā, Stirnu ielas stāvlaukumā, 1966.gadā dzimis vīrietis, vadot atpakaļgaitā automašīnu «BMW», uzbrauca 1948.gadā dzimušai sievietei, kura nogādāta slimnīcā.

Vakar Rīgā, Brīvības un Bērzaunes ielas krustojumā, neskaidros apstākļos miesas bojājumus guvis 1952.gadā dzimis vīrietis. Cietušais nogādāts slimnīcā, bet pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas devies mājās.

Jelgavā vakar negadījumā cietis 1999.gadā dzimis velosipēdists. Viņam uzbrauca pagaidām neidentificēta automašīna, kas no notikuma vieta aizbrauca.

Rīgā vakar vairāki cilvēki cietuši 1987.gadā dzimušas sievietes un 1954.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu sadursmē. Negadījuma cieta automašīnas vadītāja, kā arī divi pasažieri.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, un sešos no tiem cietuši cilvēki. Rīgā pagājušajā diennaktī reģistrēti 24 ceļu satiksmes negadījumi, cilvēki cietuši četrās avārijās.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu