Aizturēti autovadītāji par kukuļdošanu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Bauskas novada Codes pagastā un Jelgavas pilsētā aizturēti autovadītāji par kukuļdošanu, kas mēģināja piekukuļot policistus, lai nenoformētu administratīvā pārkāpuma protokolu par braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūru LETA informēja, ka sestdien, 27.aprīlī, pēc plkst.15 Bauskas novada Codes pagastā kāds 1975.gadā dzimis Lietuvas pilsonis, vadot transportlīdzekli, pārkāpa atļauto braukšanas ātrumu, un, lai netiktu noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, mēģināja iedot 20 latus policistam, pēc kā viņš tika aizturēts.

Savukārt tās pašas dienas vakarā Jelgavā par ātruma pārsniegšanu tika apturēts kāds 1977.gadā dzimis autovadītājs, kurš, lai netiktu noformēts protokols par ātruma pārsniegšanu, deva 80 latus, pēc kā arī tika aizturēts.

Pret abiem autovadītājiem sākti kriminālprocesi pēc Krimināllikuma 323.panta 1.daļas - par kukuļdošanu, par ko likumā paredzēts sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Zemgales reģionā šogad aizturēti jau 23 autovadītāji par kukuļdošanu. Policija turpina strādāt pastiprināti kukuļdošanas apkarošanas jomā, skaidroja Sietniece.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu