Vīrieša savādais paradums «ieved» viņu Lielupē un «sagādā» kriminālprocesu (64)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kāds vīrietis Slokas mikrorajonā, savā dzīvesvietā ieraugot policistus, meties bēgt un mēģinājis pārpeldēt Lielupi, informē Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē. Vīrietis likumsargiem paskaidroja, ka bēga, jo vienmēr tā dara.

Policijā informē, ka piektdien ap pieciem vakarā Jūrmalas iecirkņa darbinieki, pārbaudot informāciju par iespējamu nelikumīgu munīcijas glabāšanu, ieradās kādā dzīvoklī Slokas mikrorajonā. Dzīvesvietā sastaptais vīrietis, redzot policistus, uzreiz metās bēgt, taču policisti viņam dzinās pakaļ.

Pēc aptuveni kilometru gara skrējiena bēgošais vīrietis saprata, ka skrienot aizbēgt neizdosies, tādēļ ielēca Lielupē un bēgšanu turpināja peldus.

Pēc neilgas kūļāšanās pa auksto ūdeni vīrietis nekur tālu nebija ticis un policijas darbinieki viņu izvilka krastā. Iespējams, bēgļa plāns bija pārpeldēt Lielupi, taču viņš nebija iepriekš rēķinājies ar zemo ūdens temperatūru.

Aizturētais ir 30 gadus vecs un agrāk jau nonācis policijas redzeslokā par dažādiem pārkāpumiem.

Munīcija aizturētā dzīvesvietā netika atrasta, taču pret viņu ir sākts kriminālprocess par pretošanos policijas darbiniekiem.

Policistiem vīrietis paskaidroja, ka no viņiem bēdzis, jo vienmēr tā darot.

Komentāri (64)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu