Izsludina projektu pieteikšanu 2013. gada Rīgas svētkiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) tradicionālo kultūras pasākumu projektu finansēšanas konkursa ietvaros izsludina projektu pieteikumu iesniegšanu 2013. gada Rīgas svētkiem, kas šogad notiks no 16. līdz 18. augustam.

Rīgas svētku pamatuzdevums ir rosināt rīdziniekus un pilsētas viesus labi pavadīt laiku, sniegt iespēju apmeklēt mākslinieciski kvalitatīvus pasākumus, aicināt iedzīvotājus iesaistīties un līdzdarboties svētku norisēs. Šogad svētku pamattēma ir teātris, tādēļ projekta iesniedzēji tiek aicināti sagatavot piedāvājumus mākslinieciski vienotām pasākumu programmām, izmantojot teātra un citu mākslas žanru un formu daudzveidību, veidojot brīvdabas opermūzikas koncertprogrammas, tematiskas performances, teatralizētus uzvedumus vai interaktīvus pasākumus ar spēles un sacensību elementiem bērniem un ģimenēm. Pasākumus ieteicams veidot tā, lai ikviens iedzīvotājs svētku laikā varētu rast sev tīkamu izklaidi, iespēju līdzdarboties, iesaistīties vai vienkārši vērot un izzināt.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami interneta vietnē «kultura.riga.lv» sadaļā «Finansēšanas konkursi». Projektu pieteikumi Rīgas svētkiem jāiesniedz RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā, K. Valdemāra ielā 5 līdz 20. maija plkst. 12.00.

Papildinformācija: Lilita Lapsiņa – RD IKSD Kultūras pārvaldes Kultūras projektu un pasākumu nodaļas galvenā speciāliste, tālr. 67043670, e-pasts: «lilita.lapsina@riga.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu