Nespēju ar vīrieti dzīvot kopā ilgāk par pus gadu (59)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/markallanson/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Jautājumu uzdod [s:44677] lasītāja:

Kādēļ ir tā, ka nevaru ar vīrieti nodzīvot pat pus gadu kopā, kad man jau viņš krīt uz nerviem? Mazliet padzīvojam kopā un tad izšķiros?

Atbild: Arturs Šulcs, attiecību konsultants un pārmaiņu treneris

Viss atkarīgs no tā, kā Tu raugies uz šo situāciju? Ja Tu jūties labi un komfortabli, veidojot šādas attiecības, tad tas ir labi. Attiecības nevar ielikt rāmī – tām nav noteikta termiņa vai prasību. Nākošajam puisim paziņo, ka būsi ar viņu kopā pus gadu un ka vēlies šo laiku pilnībā izmantot priecājoties, mīlējoties, labi pavadot laiku.

Jautājums ir par dzīves kvalitāti. Ja šis noteiktais termiņš Tev palīdz uzturēt pozitīvas, un abpusēji laimīgas attiecības, tad tur nekā slikta vai nosodāma nav. Noslēdzat neoficiālu vienošanos, ka būsiet kopā pus gadu un no sirds izbaudīsiet šo kopā būšanas laiku. Ja pēc tam ir vēlēšanās veidot tālāk attiecības – ļoti labi, ja nē – tad šķiraties. Šādas attiecības var būt pat laimīgākas un piepildītākas ar emocijām un kaisli, nekā divdesmit kopā nodzīvoti gadi.

Ja tas nepatīk, un Tu uzskati to par problēmu, tad jāstrādā ar psihoterapeitu, lai noskaidrotu cēloņus un iespējamos risinājumus šai situācijai. Varbūt Tu neatļaujies mīlēt vai veidot stabilas attiecības ar otru cilvēku. Varbūt Tevi biedē iespējamās sāpes un zaudējums, tāpēc Tu izbeidz šīs attiecības pirmā. Viss atkarīgs no tā, kā Tu raugies uz šāda veida attiecībām.

Komentāri (59)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu