Seminārs sievietēm «ES un VIŅŠ» (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

No šī gada 14. Līdz 16.jūnijam, Vērgales pagastā, Ziemupē, viesu namā «Laikas», Radošais psiholoģijas centrs Ģimenei organizē vasaras izbraukuma semināru sievietēm «ES un VIŅŠ», portālam «Apollo» pastāstīja Sandra Jurberga, RPC «Ģimenei» sabiedrisko attiecību praktikante.

Jau ceturto gadu biedrība organizē seminārus sievietēm, kuros izmantoti seno tautas pasaku sižeti, mūzikas un mākslas terapijas elementi. Kā papildmateriāls semināriem kalpo arī psiholoģes, pasaku terapeites, sistēmisko risinājumu speciālistes Ivetas Gēbeles izdotā grāmata «Pasaku dziedinošais spēks».

«Šo pasākumu cikls ir ļoti mierpilns un skaists laiks sievietēm. Arī šovasar Sieviete ieskatīsies sevī, atradīs savu sievišķo un vīrišķo daļu, savu mīlestības plūsmu, lai veidotu harmoniskas, uz dvēseles veselumu balstītas attiecības ar neizprotamo, svešo, bet tik ļoti nepieciešamo pretējo dzimumu,» stāsta semināru vadītāja Iveta.

Radošais psiholoģijas centrs ir vienīgā organizācija Liepājā, kura organizē šādus pasākumus kā sievietēm tā vīriešiem, un ir apvienojusi vairākus augsti kvalificētus speciālistus, lai piedāvātu gan profesionālus psihologa pakalpojumus, gan pašizaugsmes un attīstības nodarbības ikvienam interesentam.

Pagājušajā gadā biedrības organizētais seminārs «Sievietes piedzimšana pie jūras» un "Senču mantojums» guva atsaucību un interesi no dalībniekiem. Šogad semināru vadītāja cer, ka interese par biedrības organizētajiem pasākumiem arvien augs.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu