«Knauf» apgrozījums pieaudzis par 15.5% (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

SIA «Knauf» apgrozījums 2012. gadā pārsniedzis 32 miljonus latu, kas ir par 15,5 procentiem vairāk nekā 2011. gadā. Uzņēmuma peļņas rādītāji ir palielinājušies par 9,5 procentiem. Uzņēmuma apgrozījuma izaugsme turpinās arī 2013. gada pirmajā ceturksnī, portālu «Apollo» informēja uzņēmuma pārstāvji.

SIA «Knauf» tirdzniecības vadītāja Vera Leflere: «Rādītāju kāpums pērn un šā gada sākumā ir uzņēmuma neatlaidīga darba rezultāts. Var minēt vairākus faktorus, kas ietekmē uzņēmuma apgrozījuma pieaugumu. Pirmkārt, uzņēmums piedalās lielu projektu, piemēram, Latvijas Nacionālās bibliotēkas, Rēzeknes koncertzāles, Cēsu Bērnu un jauniešu centra, Saldus mūzikas skolas celtniecībā. Otrkārt, veiksmīgi attīstās Latvijas rūpnīcu eksports uz Kaļiņingradu, kas nodrošina stabilu peļņu. Treškārt, mēs esam uzņēmums, kas atbild par savu produkciju un piedāvā saviem patērētājiem produktu ar ideāli līdzsvarotu cenu un kvalitāti. Kvalitātes jautājums ražotāju darbībā šobrīd ir noteicošais, it īpaši ņemot vērā patērētāju aizvien pieaugošo izpratni par ilgtspējīgas celtniecības nozīmīgumu.»

www.worldgbc.org/activities/business-case

Uzņēmums «Knauf» pasaulē paplašina savu darbību un investē līdzekļus jaunu produktu attīstībā. Pagājušajā gadā SIA «Knauf» mātesuzņēmums ir iegādājies USG rūpnīcas Vācijā, Grieķijā un Krievijā, kas ražo meistariem labi pazīstamās špakteles «Sheetrock».

Arvien palielinās to cilvēku skaits, kas remontus vēlas veikt paši savām rokām. Latvijas pircēju pirkšanas tendences ir mainījušās, gūstot negatīvu pieredzi, kad remontdarbos ir izmantoti lēti un nekvalitatīvi izejmateriāli. Svarīga iezīme ir kvalitatīvu un pārbaudītu produktu izvēle, kas nodrošina ilglaicīgu kvalitātes garantiju. Nekvalitatīvs remontdarbu rezultāts var apdraudēt veselību, drošību un pat dzīvību, tāpēc ir svarīgi remontam paredzētos materiālus iegādāties atbildīgi, nevis pēc nejaušības principa.

SIA «Knauf», firmas «Knauf» uzņēmums Latvijā ir dibināts 1994. gada 4. oktobrī. Kopš 1996. gada uzņēmums «Knauf» kādreizējā Sauriešu būvmateriālu kombināta ražotņu rekonstrukcijā un modernizācijā ir ieguldījis vairāk nekā 80 miljonus EUR. 1997. gadā Latvijas ražotnē uzsāka metāla profilu izgatavošanu, bet 1998. gadā – ģipša sauso maisījumu ražošanu. 2000. gada septembrī ekspluatācijā ir nodota ģipškartona plākšņu rūpnīca. Latvijas rūpnīcas jauda nodrošina pieprasījumu pēc «Knauf» produkcijas visā Baltijā, Baltkrievijā un Kaļiņingradas apgabalā, Krievijā. 2006. gadā Latvijā savu darbu uzsāka arī cementa maisījumu ražotne, bet 2011. gadā – perlīta ražošanas iecirknis.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu