Traģisks gadījums Ventspilī: ballītē, iespējams, ļaunprātības rezultātā smagi cietis zēns (130)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: NMPD

Ventspilī pēc jauniešu organizētās ballītes kādā privātmāja smagus ķermeņa apdegumus guvis kāds nepilngadīgs zēns.

Kā informē Valsts policijā, likumsargiem ir aizdomas par ļaunprātīgu rīcību, lai gan šobrīd liecības ir pretrunīgas.

Valsts policijas pārstāve Lita Juberte informē, ka policija plašāku informāciju par notikušo sniegs preses brīfingā, kas notiks ceturtdien plkst.15.30.

Tikmēr Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga informē, ka policija par notikušo uzzināja no medicīnas iestādes, kas informēja, ka agrā 1.maija rītā Ventspilī no kādas privātmājas slimnīcā nogādāts 14 gadus vecs zēns ar smagiem apdegumiem.

Pēc sākotnējās informācijas viņš, iespējams, apliets ar degšķidrumu un aizdedzināts.

Notikuma vietā nekavējoties ieradās policija, bet lielākā daļa jauniešu privātmāju, kurā bija norisinājies jauniešu pasākums, jau bija atstājuši

Policija sākusi kriminālprocesu un notiek izmeklēšana.

Šobrīd noskaidrots, ka iepriekšējā vakarā kādā privātmājā pulcējušies aptuveni 30 jaunieši vecumā no 14 līdz 18 gadiem, kuri sarīkojuši pasākumu bez pieaugušo kontroles.

Pašlaik saistībā ar notikušo tiek pārbaudīts kāds 1997.gadā dzimis jaunietis, bet liecības par notikušo ir pretrunīgas, tādēļ policija aicina pieteikties visus jauniešus, kuri bija klāt šajā pasākumā un var sniegt jebkāda veida informāciju. Policijā piebilst, ka izmeklēšanai ikviena liecība ir ļoti svarīga, jo tikai tā var noskaidrot precīzus notikušā apstākļus un iesaistītās personas.

Pēc mediķu teiktā cietušais jaunietis guvis 28% ķermeņa apdegumus un turpmākai ārstēšanai pārvests uz Rīgu.

Komentāri (130)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu