Rīgā viesosies eiropiešu «Džastins Bībers» (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Ērika Sādes (Eric Saade) uzstāšanās festivālā «Pestivals» paredzēta tikai jūlija vidū, bet jau kopš dziedātāja iekļaušanas festivāla mākslinieku sarakstā vairāki latviešu fani šo dienu atzinuši par vasaras nozīmīgāko notikumu. 

Zviedru dziedātājs Ēriks Sāde atpazīstamību Eiropā ieguvis pēdējo trīs gadu laikā, kopš piedalīšanās 2011. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā, kurā ieguva trešo vietu, izpildot dziesmu «Popular». Dziesma neilgā laikā ieguva vairākus miljonus skatījumu vietnē «Youtube», un 2011. gada beigās ietekmīgais popmūzikas portāls «popjustice.com» šo dziesmu ierindoja trešajā vietā gada labāko popdziesmu sarakstā.

Kopš piedalīšanās Eirovīzijas dziesmu konkursā mākslinieks turpina aktīvi darboties radošajā jomā un drīzumā plāno izdot jau ceturto studijas albumu ar nosaukumu «Forgive Me». Papildus neapšaubāmajam mūziķa talantam, Ēriks Sāde izceļas arī ar īpaši uzticīgiem un aktīviem atbalstītājiem – māksliniekam ir vairāki simti fanu lapu sociālajos tīklos «Facebook» un «Twitter», kuras ik dienu tiek papildinātas ar aktuālāko informāciju.

Pie šiem faniem pieskaitāmi arī latvieši, kuri sajūsmu par Eric Saade uzstāšanos Rīgā neslēpj jau kopš pirmās dienas, kad festivāla «Pestivals» organizatori izsludināja šī gada mākslinieku sarakstu. Sākotnēji vairāku sociālo tīklu lietotāji izrādījuši lielu neticību tam, ka Ēriks Sāde sniegs uzstāšanos Rīgā, bet pēc paša mūziķa apstiprinājuma viņa oficiālajā «Facebook» lapā kāda latviete pat uzrakstījusi komentāru, kurā apgalvo, ka beidzot ir lepna par to, ka ir Latvijas iedzīvotāja, un viņai tiks dota iespēja vērot Ērika Sādes uzstāšanos klātienē.

Tāpat sociālajā tīklā «Twitter» vairāki Latviešu fani izrāda īpašu interesi par jauno mākslinieku un pat skaita dienas līdz Sādes koncerta dienai Rīgā.

To, vai jaunais zviedru mūziķis izrādīs tikpat lielu interesi arī par latviešu faniem, būs iespējams noskaidrot 12. un 13. jūlijā, kad mākslinieks viesosies Rīgā, lai kāptu uz populārās mūzikas un kultūras festivāla "Pestivals" galvenās skatuves.

  • Biļetes uz festivālu nopērkamas jau šobrīd «Biļešu Serviss» tīkla kasēs.
Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu