Lindsija Loena neierodas tiesas nozīmētajā rehabilitācijas klīnikā (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Skandalozajai aktrisei Lindsijai Loenai draud jaunas juridiskas problēmas, jo līdz ceturtdienai viņa neiestājās rehabilitācijas klīnikā, kā to bija pieprasījusi tiesa, piektdien vēsta vietējie mediji.

Santamonikas prokurors Terijs Vaits medijiem pavēstīja, ka Loena pārkāpa sava nosacītā soda noteikumus, izvēlētajā rehabilitācijas centrā pavadot vien dažas minūtes nozīmēto 90 dienu vietā.

«Loenas jaunkundze pārkāpusi nosacītā soda nosacījumus, tas nu ir skaidrs,» Vaits sacīja laikrakstam «Los Angeles Times», piebilstot, ka slavenības pašreizējā atrašanās vieta viņam neesot zināma.

Ceturtdien Loenai vajadzēja iestāties rehabilitācijas klīnikā Ņujorkas štatā, taču turienes smēķēšanas aizlieguma dēļ viņa nolēma tomēr doties uz centru Losandželosā. Losandželosas Augstākās tiesas tiesnesis Džeimss Dabnijs piekrita vietas nomaiņai tikai dažas stundas pirms noteiktā termiņa.

Vēlāk medijos parādījās ziņas, ka Loena rehabilitācijas iestādē esot pavadījusi vien dažas minūtes. Slavenību tenku portāls TMZ ziņo, ka pret aktrisi tiks izdots aizturēšanas orderis, ja viņa līdz agram piektdienas rītam nebūs tiesas noteiktajā klīnikā.

Kā jau ziņots, martā Loenai tika piespriests divu gadu nosacīts sods, kad viņa ne apstiprināja, nedz arī noliedza apsūdzības melos policijai par pagājušā gada jūnijā notikušu autoavāriju.

26 gadus vecajai aktrisei 30 dienas būs jāveic sabiedriskie darbi, kā arī jāiziet 18 mēnešus garš psihoterapijas kurss.

2004.gadā Loena izpelnījās plašu atzinību par lomu komēdijā «Mean Girls» («Nekrietneles»), taču vēlāk kļuva pazīstama galvenokārt ar narkotiku lietošanu, regulāru nonākšanu uz apsūdzēto sola un skandalozām izdarībām.

Kopš 2007.gada viņa vairākkārt tiesāta, taču līdz šim izvairījusies no reāla cietumsoda, ja neskaita aiz restēm pavadītas 87 minūtes tā paša gada novembrī.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu