Biķerniekos notiks Latvijas dragreisa čempionāta pirmais posms (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renārs Sproģis

Šodien Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notiks Latvijas dragreisa čempionāta pirmais posms, kura laikā notiks arī vēl nebijis auto iznīcināšanas šovs - «Latmetal Destroy Dragrace Show».

Noslēdzoties dragreisa sacensībām, «Latmetal Destroy Dragrace Show» automašīnas dosies trasē, lai savā starpā sacenstos dragreisā un piedalītos riepu kūpināšanas šovā. Bet pirms tam ikvienam apmeklētājam, samaksājot divus latus, būs iespēja pielikt savu roku trīs automašīnu iznīcināšanā, aģentūru «LETA» informēja pasākuma rīkotāja Jolanta Jermacāne.

Automašīnas būs iespējams dauzīt ar nūjām un citiem priekšmetiem.

«Kādam varbūt šis pasākums noderēs dusmu terapijai, kādam citam tā būs iespēja realizēt bieži asa sižeta filmās redzētās ainas. Ar šo šovu gribam piedāvāt skatītājiem kaut ko iepriekš nebijušu un aizraujošu, turklāt pēcāk katrs varēs just līdzi savam favorītam arī trasē,» sacīja Jermacāne.

Automašīnas uz Biķerniekiem tiks nogādātas no lūžņu laukuma, kur tās tikušas nodotas utilizācijai, taču visas trīs automašīnas ir darba kārtībā. «Mēs tās tikai nedaudz aizņemsimies, lai pēc sacīkstēm tās nonāktu atpakaļ un tiktu pārstrādātas, kā tas paredzēts,» informēja SIA «Latmetal» pārstāvis Renārs Sproģis.

Ja skatītāju atsaucība šim šovam būs liela, tad arī turpmākajos posmos tiks piedāvāts šāds šovs, turklāt tas tiks papildināts ar jauniem iznīcināšanas elementiem.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu