«Warriors» izsēj pārsvaru un zaudē otrajā papildlaikā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

NBA izslēgšanas spēļu otrās kārtas sēriju aizvadītajā naktī ar sāpīgu zaudējumu sāka Goldensteitas «Warriors», kuru pārstāv arī latvietis Andris Biedriņš, kurš gan laukumā atkal nedevās.

«Warriors» basketbolisti izbraukumā ar 127:129 otrajā papildlaikā pikeāpās Sanantonio «Spurs», sērijā līdz četrām uzvarām nonākot zaudētājos ar 0-1.

Rezultatīvākais «kareivju» rindās ar 44 punktiem bija Stefens Karijs, bet pa 19 punktiem sakrāja Klejs Tompsons un Herisons Bārnss. «Spurs» labā 28 punktus guva Tonijs Pārkers, 22 punktus pievienoja Daniels Grīns, bet 19 punkti un 11 atlēkušās bumbas bija Tima Dankana rēķinā.

Vēl četrarpus minūtes līdz pamatlaika beigām «Warriors» bija +16 (104:88), tomēr viesi pārsvaru izsēja. Arī lielāko daļu pirmā papildlaika vadībā bija Kalifornijas klubs, bet 3,9 sekundes līdz otrā papildlaika beigām Kents Beizmors izvirzīja viesus vadībā ar 127:126, taču 1,2 sekundes līdz finālsvilpei «Spurs» veterāns Emanuels Džinobili ar trīspunktu metienu izrāva mājiniekiem uzvaru.

Sērijas otrā spēle risināsies naktī uz ceturtdien turpat, Sanantonio, bet trešais un ceturtais mačs attiecīgi naktī uz sestdienu un naktī uz pirmdienu notiks «Oracle» arēnā Oklendā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu